Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Ντε Νίρο, Πατσίνο: Αυτή η… κολόνια κρατάει 50 χρόνια!

Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο

Αυτή η... κολόνια κρατάει 50 χρόνια!

[ad.mob]

Κρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια της φιλίας τους και μάλιστα 50! Οι κολοσσοί της υποκριτικής, μας αποδεικνύουν πως ακόμα και μέσα στο Hollywood μπορεί να γεννηθεί μια δυνατή φιλία, μέσα από δηλώσεις σε συνεντεύξεις τους.

Είναι δυο κολλητοί που μεγάλωσαν σχεδόν μαζί, έκαναν παρέα από την εποχή που ήταν σχεδόν άσημοι και προσπαθούσαν να αποδείξουν το υποκριτικό τους ταλέντο. Ο Αλ, ακόμη θυμάται τη μέρα που γνώρισε το Ντε Νίρο και το πόσο εντύπωση του έκανε αυτό το χαρισματικό άτομο.

Στην οθόνη, τους έχουμε απολαύσει μαζί μόνο 4 φορές. Τη μία κανονικά δεν θα έπρεπε να τη συμπεριλάβουμε, διότι ήταν στο “Νονό ΙΙ” όπου έπαιζαν σε διαφορετικές “εποχές” της ταινίας. Το 1995, μοιράστηκαν μια ηλεκτρισμένη σκηνή στο “Heat”. Το 2008, επιτέλους οι φαν τους είδαν πρωταγωνιστές στο “Ου Φονεύσεις”. Τέλος, το 2019, έδωσαν μαθήματα ερμηνείας στον αριστουργηματικό “Ιρλανδό”. Μάλιστα δήλωσαν πως ήταν η τελευταία φορά που τους απολαύσαμε μαζί στην οθόνη.

δεν ντρέπονται να δείξουν την αγάπη τους στην κάμερα, αλλά ούτε και να πουν “σ’ αγαπώ”

Ακόμη, είπαν πρόσφατα σε συνέντευξη τους για την ψηφιακή, αντιγηραντική μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε στον “Ιρλανδό”, πως ήταν κάπως ανατριχιαστική, ειδικά όταν είδαν τους εαυτούς τους νεότερους στο τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο ο Αλ, όταν έμαθε ότι θα δουλέψει με τον κολλητό του, ενθουσιάστηκε.

Δεν υπήρξαν ποτέ ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, παρ’ όλο που κυνηγούσαν τους ίδιους ρόλους. Για παράδειγμα στο “Νονό”, ο Ντε Νίρο είχε κάνει αρχικά οντισιόν για το ρόλο του Μάικλ Κορλεόνε και όχι του Βίτο!

Τους αρέσει να συναντιούνται συχνά, να πίνουν καπουτσίνο και να τρώνε σπαγγέτι με ντομάτα και βασιλικό. Μαζί, συζητούν για όλα. Έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, αν κι ο Αλ, επειδή είναι κατά τρία χρόνια μεγαλύτερος, είναι υπερ-προστατευτικός με το φίλο του, σε σημείο που όποτε βρίσκονται οι δυο τους σε κοινή συνέντευξη, εκείνος καθοδηγεί τη συζήτηση! Πάντως, πάντα θα τους δεις να πειράζει ο ένας τον άλλο.

Δεν ντρέπονται να δείξουν την αγάπη τους στην κάμερα, αλλά ούτε και να πουν “σ’ αγαπώ”.

[ad.mob]
[ad.mob]
Διαδώστε το άρθρο