Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η συγγενική σχέση του Roger και της Brianna του Outlander

Outlander

Η συγγενική σχέση του Roger και της Brianna

Η σειρά που μας ταξιδεύει στο χρόνο, ακολουθεί τον ιστορικό Roger MacKenzie και την ιστορία αγάπης του με τη Brianna Fraser. Η σχέση τους είναι εξίσου θορυβώδης με αυτή του κεντρικού ζευγαριού, του Jamie και της Claire. Στην τέταρτη σεζόν μάλιστα, ο Roger, ακολούθησε τη Brianna πίσω στο χρόνο, μέσα από τις πέτρες.

Μέσα από μια σειρά ατυχών γεγονότων, ο Roger κατέληξε σε μια σωματική μάχη με τον Jamie, όταν πήγε  να βρει τη Brianna. Στη συνέχεια, αφού η Claire κι ο άντρας της κατάλαβαν ότι πρόκειται για παρεξήγηση, διέσωσαν το Roger από τους μπελάδες που είχε μπλέξει. Μέχρι το τέλος της σεζόν, το ζευγάρι συναντήθηκε ξανά και σχεδίασε το γάμο του, καθώς η Brianna γέννησε το αγοράκι τους.

Παρά το γεγονός ότι παντρεύτηκαν, μερικοί φαν μπορεί να μην έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο Roger και ο Jamie συνδέονται συγγενικά. 

Δώστε προσοχή για να μην μπερδευτείτε. Η Brianna είναι η κόρη της Claire και του Jamie την οποία συνέλαβαν λίγο πριν τη μάχη του Culloden το 1745. Η Claire όμως επέστρεψε στον 20ο αιώνα μέσα από τις πέτρες κι εκεί γέννησε τη Brianna. 

Στο μυθιστόρημα της Diana Gabaldon, o Roger είναι απόγονος της Geillis και του Dougal. Το ζευγάρι, είχε ένα μωρό που ονομαζόταν William MacKenzie, το οποίο, ο αρχηγός της φατριάς αρνήθηκε να αναγνωρίσει ως δικό του, επειδή ήταν παντρεμένος. 

ο Roger και η Brianna είναι ξαδέρφια

Ο William παντρεύτηκε την Morag MacKenzie και έκαναν ένα παιδί που ονομάστηκε Jeremiah. Στη συνέχεια, ο Jeremiah παντρεύτηκε την Esme McLeod με την οποία απέκτησαν γιο που τον ονόμασαν Jeremiah Walter MacKenzie. Αυτός με τη σειρά του, παντρεύτηκε τη Marjorie Wakefield, με την οποία τέλος απέκτησαν το Roger. Στη συνέχεια, ο Roger υιοθετήθηκε. 

Κι αφού ζαλιστήκαμε, να πούμε πως στα βιβλία, γίνονται συχνά αναφορές πως ο Roger έχει τα μάτια της Geillis.

Ο Dougal, σαν θείος του Jamie, είναι και μακρινός θείος της Brianna. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Roger και η Brianna να είναι μακρινά ξαδέρφια. 

Φυσικά, αυτή η γνώση δεν επηρεάζει το ζευγάρι, αφού δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένο.

Άρθρα για Outlander:

Διαδώστε το άρθρο