Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Σας άρεσε το Breaking Bad; Τότε, να τι θα πρέπει να παρακολουθήσετε!

Breaking Bad

Τι παρόμοιο να παρακολουθήσετε;

[ad.banner]

Το Breaking Bad είναι κόλλημα και ομολογουμένως, μία από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς σειρές που έχουν προβληθεί ποτέ.

Επειδή πολλές φορές στη ζωή μας, θελήσαμε να επιβάλλουμε τη θέλησή μας, αλλά δεν είχαμε το θάρρος του Γουώλτερ Γουάιτ, ούτε την ικανότητα επιβίωσης του Τζέσι Πίνκμαν, επειδή μας ιντριγκάρει να μάθουμε πως λειτουργεί ο αθέατος κόσμος του εγκλήματος και επειδή μας εξιτάρουν οι ρεαλιστικές μεταφορές του υποκόσμου, παρακάτω, βρήκαμε για εσάς, περιεχόμενο σειρών και ταινιών, παρόμοιο με αυτό του Breaking Bad, αν σας άρεσε αυτό το είδος.

Πάρε Τον Σολ

Γνωρίστε τον Jimmy McGill. Μπορεί ήδη να τον ξέρετε ως Saul Goodman, έναν βρώμικο, πλούσιο δικηγόρο του Walter White στο Breaking Bad. Λίγα χρόνια πριν, είναι ένας βιοπαλαιστής δικηγόρος που υπερασπίζεται τους μικροαπατεώνες και εκπροσωπεί άτομα με παραβάσεις αστικής ευθύνης. Η ζωή, θα τον αναγκάσει να αρχίσει να μεταμορφώνεται και μαζί με τη μεταμόρφωση αυτή, θα έρθει και η αναγνώριση, αλλά και τα χρήματα που τόσο χρειάζεται.

Sons Of Anarchy

Μια λέσχη μοτοσικλετών που ονομάζεται “Γιοι της Αναρχίας”, συγκρούεται με  αντίπαλες λέσχες, ομάδες ρατσιστών, αλλά και το νόμο. Οι συγκρούσεις τους, θα έχουν επιπτώσεις, τόσο στον σύλλογο όσο και στις προσωπικές τους σχέσεις.

[ad.banner]

Όζαρκ

Οι Byrdes και τα έφηβα παιδιά τους, Charlotte και Jonah, είναι για όλους μια συνηθισμένη, κανονική οικογένεια. Η δουλειά του Marty ωστόσο, κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι. Σαν οικονομικός σύμβουλος, πρέπει να ξεπλύνει 500 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε πέντε χρόνια κι έτσι αναγκάζεται να πάρει την οικογένειά του και να φύγουν. Από τους ουρανοξύστες του Σικάγο, θα βρεθούν στο χαλαρό Όζαρκ του Μισούρι.

El Camino: Μια ταινία του Breaking Bad

Επιτέλους, ο Τζέσι απαλλάσσεται από τα βασανιστήρια. Τώρα θα πρέπει να απαλλαγεί από τους δαίμονες του παρελθόντος του. Σε ένα ατέλειωτο κυνηγητό της αστυνομίας, μοναδική του ελπίδα είναι ένας άντρας, που, με τη σωστή τιμή, μπορεί να του δώσει μια καινούρια ταυτότητα και την ευκαιρία για μια καινούρια ζωή.

[ad.banner]

Narcos

Η σειρά, αφηγείται την αληθινή ιστορία της ανάπτυξης και της εξάπλωσης των καρτέλ ναρκωτικών κοκαΐνης σε ολόκληρο τον κόσμο και τις συνεχείς προσπάθειες της επιβολής του νόμου, μέσα από βάναυσες, αιματηρές συγκρούσεις. Η ιστορία, εστιάζεται γύρω από τον περίφημο κολομβιανό βασιλιά της κοκαΐνης, Pablo Escobar.

Narcos: Μεξικό

Εξερευνήστε την προέλευση του σύγχρονου πολέμου των ναρκωτικών, επιστρέφοντας στις ρίζες του, ξεκινώντας από μια εποχή που ο κόσμος του Μεξικού ήταν μια χαλαρή και αποδιοργανωμένη συνομοσπονδία ανεξάρτητων καλλιεργητών και εμπόρων ναρκωτικών. 

[ad.banner]

Επίσης μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Διαδώστε το άρθρο