Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Ποιά σειρά του Netflix είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Netflix

Ποιά σειρά είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Αν είσαι λάτρης των σειρών του Netflix, αγαπάς την Τέλεια Ληστεία, το Stranger Things και Το Στέμμα, ήρθε η ώρα να μάθεις ποια σειρά σε αντιπροσωπεύει σύμφωνα με το ζώδιο σου.

[ad.mob]

Κριός: The Witcher

Μια σειρά γεμάτη περίεργα τέρατα, δυναμισμό, μάχες αλλά και τρυφερά ένστικτα που ξεπηδούν μέσα από όλα αυτά. Εσύ Κριέ μου, εκ φύσεως αυθόρμητος και ειλικρινής, λατρεύεις τις μάχες και κάνεις τα πάντα για να βγεις νικητής από αυτές. Σαν ριψοκίνδυνο και ορμητικό πλάσμα που είσαι, θα ταυτιστείς πάρα πολύ με το The Witcher και τον Γκέραλτ.

Ταύρος: Η Έμιλι Στο Παρίσι

Στη σειρά αυτή παρακολουθούμε μία κοπέλα που προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, αφού έχει αναγκαστεί να φύγει από τη γενέτειρά της την Αμερική και να κατοικήσει στο Παρίσι. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, η υπομονή, το πείσμα, η αξιοπιστία και η σταθερότητα, θα καταφέρουν να την κάνουν να ενταχθεί σε μία κοινωνία που διόλου δεν την ανεχόταν. Σου θυμίζει κάτι Ταύρε μου;

Δίδυμος: Ελίτ

Αιώνια έφηβε Δίδυμε, είσαι η σειρά Ελίτ, ξεκάθαρα. Οι άφθονες σκηνές σεξ, ο εθισμός σε ουσίες, η απόλυτη εφηβική τρέλα και η απεριόριστη φιλία που μόνο εσύ ξέρεις να δίνεις, θα σε ιντριγκάρουν σίγουρα. Αυτή τη σειρά, ίσως εσύ να την καταλάβεις όσο κανείς. 

Καρκίνος: Προσγείωση Στον Έρωτα

Ως γνωστόν, είσαι ο πιο τρυφερός και ρομαντικός τύπος του ζωδιακού. Ακόμη, είσαι αρκετά ευαίσθητος και δεν θα διστάσεις να κάνεις αυτό που προστάζει η καρδιά σου με όποιο κόστος. Μεγάλοι στόχοι σου είναι η καριέρα και η οικογένεια και έχεις αυξημένη την αίσθηση του καθήκοντος. Όλα τα παραπάνω, θα τα συναντήσεις πολλές φορές στην Προσγείωση Στον Έρβτα. Μια κορεάτικη παραγωγή, που σου ταιριάζει γάντι Καρκίνε μου!

[ad.mob]

Λέων: Πάρε Τον Σολ

Ω ναι! Ο πρωταγωνιστής της σειράς, είναι σίγουρα λιονταράκι σαν εσένα. Μια λαμπερή και άκρως δυναμική προσωπικότητα που δημιουργεί ή μεγάλες συμπάθειες, ή μεγάλες αντιπάθειες όπως εσύ. Καταφέρνει πάντα να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του και να περνάει το δικό του, είτε είναι σωστό, είτε λάθος. Αυτή η σειρά σε χαρακτηρίζει, καθώς είσαι γεννημένος ηγέτης.

Παρθένος: Η Τέλεια Ληστεία

Μόνο εσύ αγαπημένε μου Παρθένε θα μπορούσες να οργανώσεις κάτι τόσο αποτελεσματικό όπως τις μεγαλύτερες ληστείες στην ιστορία. Όχι, δεν σε λέμε κλέφτη, σε λέμε απόλυτα οργανωτικό, μεθοδικό και ένα πλάσμα με τετράγωνη λογική που δεν του ξεφεύγει τίποτα. Είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα ταυτιστείς με τον Καθηγητή.

[ad.mob]

Ζυγός: Locked Up

Εσύ Ζυγέ μου που σου αρέσει να ζυγίζεις τα πράγματα κι έχεις πολύ ανεπτυγμένο το ένστικτο της δικαιοσύνης, σίγουρα είσαι το Locked Up. Κάθε άλλο βέβαια παρά δικαιοσύνη θα παρακολουθήσει κανείς στην εν λόγω σειρά, αλλά σίγουρα είναι το στυλ σου αυτές οι ιστορίες γεμάτες πόνο, φόβο και αδικία.

Σκορπιός: You

Μυστήριο, εμμονή, σεξ, γοητεία και αγάπη μέχρι τέλους ή μίσος μέχρι τέλους. Έτσι δεν είναι η σκοτεινή σου πλευρά Σκορπιέ μου; Το You παραδίδει μαθήματα όλων των παραπάνω, αλλά και ανεξάρτητα από αυτό, είναι ένα από τα καλύτερα θρίλερ όλων των εποχών. Αν δεν ήσουν θρίλερ εσύ, τότε ποιός θα ήταν; 

Τοξότης: Τζίνι Και Τζόρτζια

Τοξοτάκι μου, έχεις το ταλέντο να γίνεσαι η ψυχή της παρέας, ακόμη κι αν κουβαλάς το δικό σου σταυρό. Όπου μπαίνεις, καταφέρνεις να γυρίζουν όλα τα βλέμματα πάνω σου. Περιπετειώδης, ταξιδιάρης και ανοιχτόμυαλος, αλλά και με γερές δόσεις χιούμορ. Η σειρά αυτή, τα περιέχει όλα αυτά, αλλά και πολλές δόσεις σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων που σε απασχολούν.

Αιγόκερως: Το Παιχνίδι Του Καλαμαριού

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη εδώ λέμε! Και για να τα κερδίσεις, αλλά και για να καταφέρεις να βγεις ζωντανός, θέλει μεθοδικότητα, αυπνία και πολλές φορές συλλογική εργασία. Είσαι ο μόνος που έχεις όλο το πακέτο και μπορείς να εμπνεύσεις μία ομάδα, οδηγώντας τη προς τη νίκη.

Υδροχόος: Το Στέμμα

Είσαι ένα ζώδιο που αγαπάς τη χλιδή, τα λούσα, αλλά και φημίζεσαι για την υπευθυνότητα και την “πίστη” σου σε κάτι. Το Στέμμα, που βασίζεται γύρω από τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας, τα έχει όλα. Παλάτια, ακριβά αυτοκίνητα, φανταχτερές κορώνες, αλλά και παράνομους έρωτες και ίντριγκες που επίσης σου αρέσει να παρακολουθείς.

Ιχθύες: Outlander

Μια φανταστική ιστορία αγάπης με ταξίδι στο χρόνο ονειροπόλα μου ψαράκια. Σίγουρα θα ζηλέψετε τον έρωτα του Τζέιμι και της Κλερ, αλλά και το πως μπορείς από το τον έναν αιώνα να πηδήξεις στον άλλο, σαν μικρή πεταλουδίτσα όπως είσαι κι εσύ!

[ad.mob]

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο