Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Σειρές και ταινίες με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο Netflix

Netflix

Σειρές και ταινίες με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Αν σας αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές με καταστάσεις “έκτακτης ανάγκης”, συλλέξαμε όλες τις παρακάτω προτάσεις, που σπέρνουν τον πανικό στους ανθρώπους, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν μια λύση σωτηρίας, για να σώσουν την ίδια τους τη ζωή ή ακόμα και τον πλανήτη τους.

[ad.mob]

Ομίχλη

Πρόκειται για σειρά 10 επεισοδίων. Μια φαινομενικά ακίνδυνη ομίχλη, εισέρχεται σε μια μικρή πόλη της Αμερικής και προκαλεί χάος. Όποιος άνθρωπος εισέρχεται μέσα σε αυτή, μετά από λίγη ώρα πεθαίνει. Βασίζεται στο ομότιτλο μπεστ σέλερ του Στήβεν Κινγκ.

Η Βροχή

Ο πληθυσμός της Σκανδιναβίας σχεδόν αφανίζεται από έναν βάναυσο και απειλητικό ιό. Μετά από 6 χρόνια, δύο αδέρφια, αναζητώντας ασφάλεια και απαντήσεις για το τι συμβαίνει, βρίσκουν κι άλλους επιζώντες κι όλοι μαζί, γίνονται μια ομάδα, προστατεύοντας ο ένας τον άλλο. Η Βροχή είναι σειρά δύο σεζόν.

[ad.mob]
[ad.mob]

How it ends

Πρόκειται για ταινία 113′. Όλη η δυτική Ακτή των ΗΠΑ βυθίζεται στο σκοτάδι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Όλες οι τηλεπικοινωνίες κόβονται και τα κινητά δεν έχουν σήμα. 

2012

Το 2009 μία ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων επιβεβαιώνει στους ηγέτες της γης πως σύντομα θα έρθει το τέλος του κόσμου που ξέραμε. Μέχρι το 2012, οι ηγέτες παγκοσμίως θέτουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο διάσωσης για όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, δυστυχώς όμως είναι αδύνατο να σωθούν όλοι. Όταν ο Τζάκσον Κέρτις (Τζον Κιούζακ) πηγαίνει με τα δύο του παιδιά εκδρομή στο Γέλοουστόουν, ανακαλύπτει τυχαία τις τεράστιες εγκαταστάσεις στο κέντρο μιας αποξηραμένης λίμνης και αποκαλύπτει το μυστικό της επικείμενης καταστροφής που η κυβέρνηση κρύβει από τους πολίτες.

[ad.mob]

Με τα Μάτια Κλειστά

Στην ταινία θρίλερ, μια γυναίκα με καλυμμένα τα μάτια της οδηγεί δύο παιδιά μέσα από ένα δάσος σε μια βάρκα. Κανείς τους δεν πρέπει να ανοίξει τα μάτια ότι κι αν συμβεί.

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο