Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Τι να δείτε στο Netflix αν σας άρεσε το The Witcher

Τι να δείτε στο Netflix

αν σας άρεσε το The Witcher

Το “The Witcher”,  είναι μια από τις πιο επιτυχημένες πρωτότυπες σειρές του Netflix, ακόμη και μήνες μετά την πρεμιέρα. Η ομάδα της παραγωγής, είχει την τέλεια συνταγή, για να δώσει ζωή στον Γκέραλτ, τη Γένεφερ και τα τέρατα.

Αν είστε φαν του “The Witcher” και περιμένετε τη δεύτερη σεζόν με αγωνία, σας παρουσιάζουμε έναν ολόκληρο κόσμο φανταστικού περιεχομένου στο Netflix, για να γίνει πιο γλυκιά η αναμονή σας.

Το Μυστηριώδες Κρύσταλλο: Η Εποχή Της Αντίστασης

Η σειρά, είναι ένα prequel της ταινίας της δεκαετίας του ’80 και, όπως και η αρχική ταινία, περιλαμβάνει εντυπωσιακούς κόσμους. Ακολουθεί μια επική ιστορία εξέγερσης και επιβίωσης.

Το Βασίλειο

Ένας μολυσμένος βασιλιάς αρρωσταίνει, με την αρρώστια των “νεκροζώντανων”. Ο πρίγκηπας, είναι η μόνη ελπίδα να σωθεί το βασίλειο από το σκοτάδι που το έχει τυλίξει, τόσο από τις ορδές αυτών που διψούν για αίμα, όσο και από το κοινωνικό σκοτάδι της εποχής.

Μέρλιν

Στη σειρά αυτή, η κύρια διαφορά από τη γνωστή ιστορία, είναι ότι ο Μέρλιν και ο Άρθουρ έχουν την ίδια ηλικία. Ο βασιλιάς Ούθερ, θέλει να απαγορεύσει τη μαγεία από το βασίλειό του. Ο Μέρλιν, αναπτύσσει δυνάμεις κρυφά και μόνο λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τις μαγικές ικανότητες του. Ο νεαρός άνδρας, πρέπει να τις χρησιμοποιήσει, για να βοηθήσει το βασίλειο.

Γράμμα Για Το Βασιλιά

Όταν ο Τιούρι απαντά σε μια απελπισμένη κλήση βοήθειας, βρίσκεται σε μια επικίνδυνη αποστολή που μπορεί να του κοστίσει τη ζωή του. Πρέπει να παραδώσει μια μυστική επιστολή στο βασιλιά. Το μέλλον ολόκληρου του βασιλείου εξαρτάται από αυτό.

The Last Kingdom

Το “The Last Kingdom”, είναι μια φανταστική, ιστορική σειρά, που παρουσιάζει τον ένατο αιώνα και εστιάζει στη φεουδαρχική Αγγλία και τον πόλεμό της ενάντια στις εισβολές των Βίκινγκς. 

Ράγκναροκ

Στη μικρή, φανταστική πόλη Edda, οι κάτοικοι γίνονται μάρτυρες των κλιματικών αλλαγών. Ο κόσμος αλλάζει, και κάποιοι ισχυρίζονται ότι κατευθύνονται προς το Ράγκναροκ. Εκτός και αν κάποιος παρέμβει εγκαίρως…

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο