Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

5 στιγμές από το “Στέμμα” που δεν συνέβησαν στην πραγματικότητα

Το Στέμμα

5 στιγμές που δεν συνέβησαν στην πραγματικότητα

[ad.banner]

Ο πατέρας του πρίγκιπα Φιλίππου, δεν τον κατηγόρησε για το θάνατο της αδερφής του

Πηγές του παλατιού έχουν δηλώσει πως ο πρίγκιπας Φίλιππος θα είχε κάνει νομικές ενέργειες για τον ψευδή τρόπο που τον απεικονίζουν, αν δεν ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η αδερφή του πρίγκιπα, πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα, ενώ στη σειρά μας έδειξε ότι πήρε το αεροπλάνο για να βρει τον αδερφό της επειδή χτύπησε κάποιο συμμαθητή, με αποτέλεσμα ο πατέρας τους να κατηγορεί την κακή συμπεριφορά του γιου του για το τραγικό γεγονός.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, γονάτισε με χαρά μπροστά στη βασίλισσα του τη μέρα της στέψης της

Σε ένα ολόκληρο επεισόδιο, ο πρίγκιπας, αρνείται να γονατίσει στη στέψη και λέει ότι κανένας δεν θα πρέπει να γονατίζει μπροστά στη σύζυγό του. Στην πραγματικότητα, ένιωθε ευτυχής να το κάνει και αυτά τα θέματα δεν τον απασχολούσαν καθόλου.

[ad.banner]

Η βασιλομήτωρ και ο λόρδος Μαουντμπάτεν, ποτέ δεν συνωμότησαν για να χωρίσουν τον Κάρολο με την Καμίλα

Οι δυο τους στην πραγματικότητα, δεν είχαν να πουν τίποτα μεταξύ τους, σε κανένα σημείο της ζωής τους. Πιο συγκεκριμένα, έτρεφαν μεταξύ τους μια αντιπάθεια. 

Η βασίλισσα δεν επισκέφτηκε τον Τσόρτσιλ όταν ήταν άρρωστος

Η σειρά έδειξε τη βασίλισσα Ελισάβετ να επισκέπτεται το Γουίνστον Τσόρτσιλ, για να πει ένα συναισθηματικό αντίο. Στη συνέχεια, τον φίλησε απαλά στο μέτωπο, κάτι που σίγουρα δε θα συνέβαινε, διότι δεν τον επισκέφτηκε ποτέ.

[ad.banner]

Η Τζάκι Κένεντι μίλησε άσχημα για τη βασίλισσα στο δείπνο του Μπάκιγχαμ

Στο όγδδο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, η βασίλισσα κι ο Φίλιππος, φιλοξενούν τον Κένεντι και την Πρώτη Κυρία σε δείπνο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Στη συνέχεια, η βασίλισσα ανακάλυψε πως η Τζάκι, την κουτσομπόλεψε στους καλεσμένους του δείπνου. Στην πραγματικότητα, η πρώην Πρώην Πρώτη Κυρία, δεν θα είχε κάνει κάτι τέτοιο δημοσίως και η βασίλισσα, πιθανότατα δεν θα είχε μάθει γι αυτό, παρά μόνο πολλά χρόνια αργότερα. Σύμφωνα με το People, η Τζάκι, έφυγε συγκλονισμένη από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και ξετρελαμένη με το φόρεμα της βασίλισσας.  

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο