Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Vikings: spoilers για το φινάλε από το ίδιο το καστ!

Vikings

Spoilers για το φινάλε από το ίδιο το καστ

[ad.mob]

Η σειρά Vikings, βρίσκεται ήδη στα μισά της έκτης και τελευταίας της σεζόν κι έχει αφήσει τους φαν της σε τεράστια αγωνία. 

Ενώ όμως προσπαθούμε να καταλάβουμε αν ο Μπιορν έχει επιβιώσει από τις θανατηφόρες πληγές του, η πρωταγωνίστρια που υποδύεται την Τόρβι και ονομάζεται Georgia Hirst, μας προειδοποιεί να μην είμαστε και τόσο ενθουσιασμένοι για το μεγάλο φινάλε…

“Δε νομίζω να υπάρχει τρόπος να τελειώσει το Βίκινγκς και να σας ικανοποιήσει. Οι φαν θα είναι πάντα απογοητευμένοι” δήλωσε στο Express η ηθοποιός και συνέχισε “Θα υπάρξουν ανάμεικτα συναισθήματα για όλους και νομίζω ότι ο καθένας θα έχει διαφορετική αντίδραση. Εγώ πάντως, είμαι ευχαριστημένη με τον τρόπο που τελειώνει”.

“θα υπάρξουν ανάμεικτα συναισθήματα για όλους και νομίζω ότι ο καθένας θα έχει διαφορετική αντίδραση”

Στα  τελευταίοι επεισόδια  έχουν σκοτωθεί πολλοί αγαπημένοι μας χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένης της Λάγκερθα. 

Τώρα φαίνεται πως θα έχουμε ακόμη μια τεράστια απώλεια, το Μπιορν, ο οποίος μαχαιρώθηκε στο στήθος από τον αδερφό του Άιβαρ. Παρά το γεγονός όμως ότι οι θεατές είναι πεπεισμένοι ότι ο βασιλιάς του Κάτεγκατ έχει πεθάνει, ο δημιουργός της σειράς Michael Hirst, φαίνεται πως έχει άλλη άποψη.

“Δεν τους έχουμε δει νεκρούς, αλλά φανταζόμαστε ότι τα τραύματα τους είναι τόσο σοβαρά, που δεν θα τους άφηναν να επιβιώσουν. Εγώ δεν θα ήμουν σίγουρος ότι είναι νεκροί. Δεν μπορώ να μιλήσω παραπάνω για το θέμα”.

Τώρα μένει να κάνουμε όλοι μας λίγη υπομονή, περιμένοντας το υπόλοιπο μισό της τελευταίας σεζόν, όπου εκεί, θα μας λυθούν όλες οι απορίες.

[ad.text]

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο