Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η ζωή του Χένρι Κάβιλ πριν από το “Γητευτή”

Χένρι Κάβιλ

η ζωή του πριν από το "Γητευτή"

Ο Χένρι Καβίλ είναι με τον απλούστερο δυνατό όρο ένας σταρ, ένας από τους μεγαλύτερους θα λέγαμε, στον κόσμο αυτή τη στιγμή.  Έχει το βλέμμα, έχει τη σωματική διάπλαση, έχει τη βαριά μπάσα φωνή, έχει τους ρόλους. 

Υπήρξε ο Σούπερμαν, ο Γκέραλτ από τη Ρίβια, έχει παίξει έλληνες θεούς και σύντομα θα βρεθεί και στο Σέρλοκ Χολμς. 

Φυσικά ο Κάβιλ, δεν ήταν πάντα δημόσιο πρόσωπο, ούτε αστέρας. Υπήρξε ένας απλός έφηβος και έζησε πολλά χρόνια σαν βιοπαλαιστής ηθοποιός, απλά όντας ένας όμορφος άντρας, σε μια βιομηχανία γεμάτη από τέτοιους. 

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Ο Χένρι Κάβιλ, έχασε για λίγο την ευκαιρία για να πάρει το ρόλο του Τζέιμς Μποντ το 2005. Ενώ οι παραγωγοί κι ο σκηνοθέτης Μάρτιν Κάμπελ είδαν πολλές δυνατότητες στον Κάβιλ, τελικά επέλεξαν το Ντάνιελ Κρεγκ. Συγκεκριμένα σκέφτηκαν ότι ήταν πολύ μικρός για να παίξει αυτό το ρόλο, αφού ήταν μόλις 23 τότε. 

Μεγάλωσε στο Τζέρσι, ένα βρετανικό νησί, ξακουστό για τις παραλίες του. Ωστόσο, το νησί, ήταν πολύ μικρό για ένα περιπετειώδη νεαρό όπως ο Χένρι κι έτσι θέλησε να φύγει. Οι γονείς του έστειλαν τον ίδιο και τους τέσσερις αδερφούς του στην σχολή Stowe, ένα διάσημο και δαπανηρό οικοτροφείο. 

υπήρξε ο Σούπερμαν, ο Γκέραλτ από τη Ρίβια, έχει παίξει έλληνες θεούς και σύντομα θα βρεθεί και στο Σέρλοκ Χολμς

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το Χένρι κάπως αλλιώς εμφανισιακά. Σαν Σούπερμαν που είναι, πρέπει να γεννήθηκε τέλειος. Η ιστορία βέβαια είναι κάπως διαφορετική. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, ήταν ένα παχουλό παιδί και πέρασε μεγάλο μέρος της νεανικής του ηλικίας υπέρβαρος. Οι συμμαθητές του στο σχολείο τον φώναζαν “χοντρό” και τον κορόιδευαν επειδή έτρωγε πολλά πατατάκια. Το ράγκμπι και το χόκεϊ, τον βοήθησαν να χάσει κάποιο βάρος και στην πορεία, έχασε κι άλλα κιλά, εξαιτίας της οντισιόν για το Μποντ.

Του αρέσει πολύ να διαβάζει και κυρίως βιβλία φαντασίας, γιατί όπως είπε κι ο ίδιος, “όσο κι αν αγαπώ τις ιστορίες της αληθινής ζωής, μπορούν μερικές φορές να σε πληγώσουν με ένα τρόπο που δε θα ήθελα να πληγωθώ.”

Μια εσφαλμένη αντίληψη, είναι πως ο Γητευτής του Netflix, βασίζεται στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών. Η αλήθεια είναι πως η σειρά, όπως και τα παιχνίδια, βασίζονται στη μεγάλη σειρά βιβλίων φαντασίας. 

Όπως πολλοί ηθοποιοί, αρχικά ο Κάβιλ, χρειαζόταν εργασία. Έτσι, πέρασε από τον κλάδο των εστιατορίων, αλλά παράλληλα, έβγαζε βόλτα και σκύλους! Σαν ένας ηθοποιός που αγωνίζεται στο αρχικό του στάδιο, ο Χένρι, είχε να αντιμετωπίσει παράλληλα και το γεγονός ότι βρισκόταν και σε μία χώρα, μακρυά από την δική του. Υπήρχαν φορές που δεν είχε την πολυτέλεια να μείνει στην Αμερική και έπρεπε να πετάξει πίσω στο Λονδίνο. Σε μια τέτοια περίπτωση, ανέλαβε μια δουλειά ως μπάρμαν σε ένα κοκτέιλ μπαρ. Το μόνο του πρόβλημα ήταν πως δεν ήξερε να φτιάξει κοκτέιλ! Ο μόνος λόγος που ανέλαβε τη δουλειά, ήταν επειδή χρειαζόταν επειγόντως τα χρήματα. 

οι συμμαθητές του στο σχολείο τον φώναζαν “χοντρό” και τον κορόιδευαν επειδή έτρωγε πολλά πατατάκια

Τέλος, σε συνέντευξη του δήλωσε πως ο πατέρας του επέμενε να πάρει κάποιο πτυχίο πανεπιστημίου και μετά να ασχοληθεί με την υποκριτική, διότι φοβόταν την περίπτωση που ο γιος του δεν τα κατάφερνε. Ήθελε να ξέρει πως υπήρχε κάτι πίσω να τον περιμένει σε περίπτωση αποτυχίας. Ο μπαμπάς όμως είχε άδικο, αν και δεν ήταν λάθος η συμβουλή, γιατί ο γιος του έγινε ένας λαμπρός αστέρας με πολλές ακόμη προοπτικές.

Διαδώστε το άρθρο