Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Το μεγάλο αντίο στο Bates Motel

Bates Motel

Το μεγάλο αντίο, σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι λοιπόν και από την πλατφόρμα του Netflix, “τελείωσε” μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές.

Σε όλους μας θα λείψει ο διαταραγμένος ψυχικά έφηβος Νόρμαν Μπέιτς και η ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μητέρα του, Νόρμα.

Όσο η σειρά υπήρχε στην πλατφόρμα, ακόμη κι αυτοί που την είχαν παρακολουθήσει, αισθάνονταν σαν μία κάποια ασφάλεια. Τώρα για όσους δεν πρόλαβαν, πραγματικά, αν σας αρέσουν τα θρίλερ και αν είστε άνω των 18, πρέπει να βρείτε οποιονδήποτε τρόπο να την παρακολουθήσετε, γιατί πρόκειται περί αριστουργήματος.

Η σειρά σε μεταφέρει εντελώς σε ένα άλλο κλίμα, σε ένα διαφορετικό κόσμο, αυτόν του Νόρμαν και της Νόρμα.

Οι ερμηνείες των ηθοποιών και ειδικά του Freddie Highmore, είναι ειλικρινά από τις καλύτερες που έχουμε παρακολουθήσει σε σειρά. 

Το σενάριο, μιας και είναι βασισμένο σε ένα είδος prequel της πασίγνωστης ταινίας Psycho του Χίτσκοκ, είναι αψεγάδιαστο και μας κάνει να παρακολουθήσουμε την εφηβεία του Νόρμαν Μπειτς και την περίεργη σχέση αγάπης που είχε με τη μητέρα του.

Αν και τα σκηνικά δε θυμίζουν κάτι από υπερπαραγωγή, σε μεταφέρουν εντελώς στο κλίμα της εποχής καθώς και οι στιλιστικές επιλογές των πρωταγωνιστών, οι μουσικές που πλαισιώνουν κάποιες σκηνές, μέχρι και οι… ταινίες που παρακολουθούν μητέρα και γιος καθώς και το αντικέ αυτοκίνητό τους. Πρόκειται δηλαδή για μία κατάσταση τελείως vintage, χωρίς φυσικά να λείπουν και οι μοντέρνες πινελιές της εποχής μας. (κινητά τηλέφωνα, σύγχρονες τηλεοράσεις κλπ))

Η σειρά, χωρίς να δείχνει κάτι το ιδιαίτερο, έδειχνε πολλά, πράγμα που σπανίζει στις σύγχρονες παραγωγές. Αντίο λοιπόν Bates Motel. Ήσουν μια πολύ καλή επιλογή σειράς και θα μας λείψεις πραγματικά.

Διαδώστε το άρθρο