Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Γνωρίστε την κοπέλα πίσω από τη Λίδια στις Τηλεφωνήτριες

Blanca Suárez

Γνωρίστε την κοπέλα πίσω από τη Λίδια στις Τηλεφωνήτριες

[ad.mob]

Όλες οι σεζόν από την αγαπημένη ισπανική σειρά “Οι Τηλεφωνήτριες”, έχουν κεντρικό χαρακτήρα τη Λίδια Αγκιλάρ που την υποδύεται η Blanca Suárez.

Στη σειρά, η γυναίκα γνωστή και ως Άλμπα, φτάνει στη Μαδρίτη για να δουλέψει σε μία από τις πρώτες παγκοσμίως τηλεφωνικές εταιρείες και λόγω των μυστικών της, αλλάζει το όνομα της σε Λίδια Αγκιλάρ. Σε κάθε επεισόδιο, μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για το σκοτεινό παρελθόν της και ακολουθούμε το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ αυτής, της πρώτης της αγάπης του Φρανθίσκο και του ιδιοκτήτη της τηλεφωνικής εταιρείας, του Κάρλος.

Αλλά ποιά είναι στα αλήθεια η Blanca Suárez, η κοπέλα που ενσαρκώνει τη Λίδια;

σε αντίθεση με το ρόλο της Λίδια, στην πραγματικότητα είναι ξανθιά

Πριν τις Τηλεφωνήτριες, ξεκίνησε την υποκριτική στην ηλικία των 19 και με τη συμμετοχή της στο El Internado, κέρδισε βραβείο της καλύτερης ηθοποιού, στο φεστιβάλ τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο το 2009.

Το 2011. πρωταγωνίστησε μαζί με τον Antonio Banderas στο ψυχολογικό θρίλερ του Πέδρο Αλμοδοβάρ “The Skin I Live In” και η συμμετοχή της αυτή, της χάρισε ένα βραβείο ισπανικής εκδοχής των Oscars για την καλύτερη ηθοποιό.

Σε αντίθεση με το ρόλο της Λίδια, στην πραγματικότητα είναι ξανθιά. Και το ξανθό όμως ομολογουμένως της πάει πραγματικά.

Το 2011 στην ταινία Neon Flesh που πρωταγωνίστησε, γνώρισε το συμπρωταγωνιστή της Mario Casas, με τον οποιό έμειναν στενοί φίλοι για χρόνια, αλλά αρχισαν να βγαίνουν το 2018, όπου και επιβεβαίωσαν τη σχέση τους. Τον περασμένο Νοέμβριο ωστόσο, το ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Τέλος, η Blanca λατρεύει τα ταξίδια. Της αρέσει να γυρίζει τον κόσμο και να ζει καινούριες περιπέτειες.

[ad.mob]

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο