Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Outlander: Αυτά είναι τα πιο ρομαντικά αποσπάσματα του Τζέιμι

Outlander

Αυτά είναι τα πιο ρομαντικά αποσπάσματα του Τζέιμι

Υπάρχει κάποιος χαρακτήρας πιο ρομαντικός από τον Jamie Fraser του Outlander; Δεν νομίζουμε. Πολλές σημαντικές στιγμές σε όλη τη σειρά, δείχνουν απόλυτα, πόσο τέλεια ταιριάζουν και πόσο λατρεύουν ο ένας τον άλλο. Παρακάτω, σας έχουμε μια λίστα με τα πιο ρομαντικά αποσπάσματα του Jamie.

"Το πρόσωπό σου είναι η καρδιά μου, Σάσεναχ και η αγάπη σου είναι η ψυχή μου"

Ο Jamie Fraser μπορεί να κάνει μια γυναίκα να λιώσει, μόνο με την παρουσία του. Σίγουρα όμως περνά σε ένα άλλο επίπεδο όταν αποκαλεί την Claire “Σάσεναχ” με τον γλυκό του τρόπο.

"Πάντα ξυπνάω όταν κι εσύ Σάσεναχ. Νιώθω άρρωστος χωρίς εσένα στο πλευρό μου"

Ο Jamie απλά δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να γνωρίζει ότι η Σάσεναχ του είναι εντάξει. Ακόμη κι όταν κοιμάται. Όταν ξυπνά, δεν μπορεί να μείνει στο κρεβάτι και να κοιμηθεί χωρίς αυτή στο πλευρό του.

"Μπορώ να αντέξω τον πόνο μου, αλλά όχι τον δικό σου. Χρειάζεται περισσότερη δύναμη από όση έχω"

Κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, όταν ο Jamie και η Claire βρίσκονται στο Λάλιμπροχ, συζητούν για το μέλλον τους και για τη δημιουργία της οικογένειάς τους. Σε αυτό το σημείο, η Claire πιστεύει ότι είναι στείρα και δεν μπορεί να χαρίσει ένα παιδί στον Jamie.

"Όταν θα έρθει η μέρα που θα χωριστούμε, αν οι τελευταίες μου λέξεις δεν είναι 'σ 'αγαπώ' θα σημαίνει ότι δεν είχα χρόνο"

Το απόσπασμα αυτό, βρίσκεται στο τέλος του Fiery Cross.  Ο άνθρωπος σίγουρα έχει έναν τρόπο με τις λέξεις.

“Σταματά ποτέ το να σε θέλω; Ακόμη και μόλις σε αφήνω, σε θέλω τόσο πολύ, που το στήθος μου σφίγγεται και τα δάχτυλά μου πονούν θέλοντας να σε αγγίξουν ξανά”

Είναι τόσο ξετρελαμένος μαζί της, που το μόνο που μπορεί να σκεφτεί, είναι να είναι δίπλα της.

"Σάσεναχ, φαίνεται ότι δεν μπορώ να κατεχω την ψυχή σου χωρίς να χάσω τη δική μου"

Όταν λέει στη Claire ότι ο ένας κατέχει την ψυχή του άλλου, είναι μια βαθιά και σημαντική στιγμή και για τους δυο. Αυτή η συναισθηματικά φορτισμένη σκηνή, δείχνει την πραγματική σχέση που έχουν.

"Σωστά, ζηλεύω! Μισώ κάθε ανάμνηση σου χωρίς εμένα, κάθε δάκρυ που έχυσες για άλλον και κάθε δευτερόλεπτο που πέρασες στο κρεβάτι ενός άλλου άντρα!”

Η μικρή ζήλια δεν είναι απαραίτητα κακή σε μια σχέση, και ο Jamie είναι σίγουρα ένοχος.

“Για τόσα πολλά χρόνια, για τόσο καιρό, έχω υπάρξει πολλά πράγματα, τόσοι πολλοί διαφορετικοί άντρες. Αλλά εδώ, στο σκοτάδι μαζί σου... δεν έχω ταυτότητα”

Όταν η Claire και ο Jamie επανασυνδέονται, κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν του Outlander, η χημεία και η αγάπη τους είναι ίδια, όπως την τελευταία φορά που ήταν μαζί. Ο Jamie έχει πάντα τον τρόπο να κάνει την Claire να αισθάνεται ότι είναι η μόνη γυναίκα που χρειάζεται στην αγκαλιά του.

“Μην φοβάσαι. Είμαστε οι δυο μας τώρα”

Όταν ο Jamie και η Claire είναι μαζί, ο υπόλοιπος κόσμος δεν έχει καμία σημασία. Η αγάπη τους, έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, αλλά όταν είναι είναι οι δυο τους, μπορούν να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε. 

Άρθρα για Outlander:

Διαδώστε το άρθρο