Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Stranger Things: Αξιολάτρευτες φωτογραφίες από το backstage

Stranger Things

Αξιολάτρευτες φωτογραφίες από το backstage

Η σειρά που έκανε τη δεκαετία του 80 να επιστρέψει στις οθόνες μας, μας χαρίζει κάποια αξιολάτρευτα στιγμιότυπα. Όσο περιμένουμε λοιπόν με μεγάλη ανυπομονησία την 4η σεζόν, ας ρίξουμε μια ματιά στα Stranger Things από μια άλλη οπτική γωνία.

Ένα από τα αξιοσημείωτα πράγματα σε αυτή τη σειρά, είναι που ξετρύπωσε αυτά τα νεαρά αστέρια, τα οποία κάνουν απίστευτη χημεία μεταξύ τους. Οι Duffer Brothers πέτυχαν επίσης διάνα και τους γόηδες της δεκαετίας του ’80, επειδή διάλεξαν δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς για τους ρόλους. Ο Joe Keery (Steve) και ο Dacre Montgomery (Billy) είναι σίγουρα ένα απόλυτο κομμάτι της δεκαετίας αυτής. Ακόμη, ο ρόλος της Joyce Byers είναι τέλειος για τη Winona Ryder. Σε εποχές όπως αυτές, χρειαζόμαστε ήρωες όπως το Hopper. Όταν όλοι αισθάνονται ότι ήρθε το τέλος, είναι πάντα πρόθυμος να αντιμετωπίσει τους κινδύνους.

Όλοι οι φαν, αγαπάμε να βλέπουμε αυτούς τους ηθοποιούς σε backstage σκηνές, σε απονομές βραβείων, ακόμη και στους λογαριασμούς των κοινωνικών τους δικτύων. Το γεγονός αυτό, μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά τα παιδιά, ουσιαστικά μεγάλωσαν μαζί. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ακόμα και μετά το τέλος της σειράς, αυτοί οι 5 θα είναι μαζί για πάντα. Το καστ προσέχει να εξασφαλίζει συχνά, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, καινούριες, ξεκαρδιστικές selfies.

δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ακόμα και μετά το τέλος της σειράς, αυτοί οι 5 θα είναι μαζί για πάντα

Αν και μιλάμε για “ρόλο ζωής”, πρέπει να παραδεχτούμε πως κανένα κορίτσι στην ηλικία της Millie Bobby Brown δε θα δεχόταν να ξυρίσει το κεφάλι της, άρα, σίγουρα αυτό της προσθέτει ένα μπόνους στην υποκριτική της ικανότητα. Ενώ όλα τα παιδιά του Stranger Things έχουν αποδείξει το ταλέντο τους, πιστεύουμε ότι η Millie, έχει να αποδείξει πολλά περισσότερα ακόμα στην υποκριτική και σίγουρα θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί κι αλλού μετά το τέλος της σειράς.

Πολλά έχουν αλλάξει από την πρώτη σεζόν του Stranger Things. Μία από τις μεγάλες αλλαγές, είναι ότι τα παιδιά έγιναν έφηβοι. Με αυτό το ρυθμό, φανταστείτε πως θα έχουν μεγαλώσει και στην τέταρτη σεζόν!

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο