Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

The Walking Dead: πως ξεκίνησε ο ιός των ζόμπι

The Walking Dead

Ο δημιουργός μας εξηγεί πως ξεκίνησε ο ιός των ζόμπι

[ad.mob]
[ad.mob]

Έχει περάσει μια ολόκληρη δεκαετία από τότε που ξεκίνησε το “The Walking Dead”.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, ο συγγραφέας και δημιουργός Robert Kirkman έδωσε στοιχεία για το πως ξεκίνησε η Αποκάλυψη των ζόμπι στη σειρά φαντασίας του. 

Σε απάντηση σε ένα φαν στο Twitter, ο οποίος ρώτησε πως δημιουργήθηκαν τα ζόμπι της σειράς, ο Kirkman είπε πως το διάστημα έπαιξε το ρόλο του. 

Προφανώς, ένας “διαστημικός σπόρος” είναι αυτός που δημιούργησε τους walkers στο σύμπαν του TWD. Η απάντηση του Kirkman επιβεβαιώνει τις προηγούμενες δηλώσεις που έδωσε το 2018 όπου είπε πως η μόλυνση των ζόμπι και η επακόλουθη καταστροφή, οφείλονται σε κάτι τρελό, πράγμα που θα έκανε την ιστορία πολύ πιο περίεργη. Στην ίδια συνέντευξη, ανέφερε πως ουσιαστικά η αιτία της Αποκάλυψης των ζόμπι, έχει ελάχιστη σημασία, διότι οι χαρακτήρες της σειράς ακόμη κι αν μάθαιναν από τι προκλήθηκε, δεν θα έδιναν καμία σημασία και θα συνέχιζαν κανονικά τη ζωή τους.

Σε μία άλλη συνέντευξη του 2017, ο Kirkman είπε επίσης πως θεωρεί απίθανο να βρεθεί μια θεραπεία για το μολυσματικό ιό, γιατί αυτό θα ήταν πολύ βαρετό. 

Έτσι, το μόνο που μένει, είναι να περιμένουμε και να δούμε πως η σειρά θα συνεχίσει να “χειρίζεται” τους περιπατητές της.

[ad.text]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο