Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

The Witcher S02: Όλες οι σχέσεις που θέλουμε να δούμε

The Witcher S02

Όλες οι σχέσεις που θέλουμε να δούμε

Η πρώτη σεζόν του Witcher, ασχολήθηκε σε μεγάλο βαθμό με το χτίσιμο των χαρακτήρων, αλλά στη δεύτερη, ελπίζουμε να δούμε τις σχέσεις μεταξύ τους να διαμορφώνονται.

Το Witcher του Netflix, το έχουν ερωτευτεί πολλοί. Στην πρώτη σεζόν, απολαύσαμε μόνο 8 επεισόδια και αυτό μας μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τη λαχτάρα για τη δεύτερη.

Γκέραλτ και Σίρι

Τώρα που ο Γκέραλτ και η Σίρι είναι τελικά μαζί, στη δεύτερη σεζόν, θα θέλαμε να δούμε το δεσμό πατέρα-κόρης που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους. Πέρασαν τα πάνδεινα για να βρουν ο ένας τον άλλο και η Σίρι χρειάζεται μια σταθερότητα μετά την απώλεια της γιαγιάς της.

Σίρι και Γένεφερ

Θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε μια αμοιβαία αγάπη να αναπτύσσεται μεταξύ τους. Η Γένεφερ μπορεί να βοηθήσει τη Σίρι να τα βγάλει πέρα με τις μαγικές της ικανότητες, αλλά παράλληλα, μπορεί να γίνει και το παιδί που δεν μπορεί η ίδια να αποκτήσει ποτέ.

Γκέραλτ και Γένεφερ

Η σχέση των δυο τους, είναι σημαντική. Στη δεύτερη σεζόν, θα θέλαμε να τους δούμε σε μια κανονική, ρομαντική σχέση και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο. Μέσα από αυτή, μπορούν να γίνουν κι οι δυο καλύτεροι άνθρωποι.

Γκέραλτ και Τζάσκιερ

Η σχέση αυτή, πρέπει να αποκατασταθεί. Ο Γκέραλτ, πρέπει να επιστρέψει πίσω στον πιστό του φιλαράκο. Η φιλία αυτή, είναι πολύ αξιαγάπητη για να τελειώσει.

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο