Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η κουκλάρα σταρ των Vikings Katheryn Winnick (Λάγκερθα)

Vikings

Η κουκλάρα σταρ Katheryn Winnick (Λάγκερθα)

Στην οθόνη, την γνωρίζουμε σαν την ατρόμητη γυναίκα που ποτέ δεν θα πάψει να πολεμά. Αλλά ποια είναι στην προσωπική της ζωή;

[ad.mob]

Η Katheryn Winnick εμφανίστηκε στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας από  τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Η ηθοποιός ωστόσο, δεν έγινε ευρέως γνωστή μέχρι το 2010, που εμφανίστηκε στο «Bones». Μετά από αυτή τη συμμετοχή, άρχισε να εκτελεί όλο και μεγαλύτερους ρόλους. Σύντομα, το 2013, έγινε μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές ηθοποιούς, με τη συμμετοχή της στο “Vikings” και στο ρόλο της Λάγκερθα Λόθμπροκ. Αυτός ο ρόλος, έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της.

Σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, η Katheryn Winnick, έχει κάνει πολλές προωθήσεις και συνεντεύξεις Τύπου, με αποτέλεσμα να φωτογραφίζεται αρκετά. Πραγματικά δε θα βρεις καμία “κακή” φωτογραφία της ηθοποιού και σε όλες αποδεικνύει πως η φυσική ομορφιά, δε χρειάζεται τίποτα περιττό για να λάμψει.

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της, είναι ότι έχει την ικανότητα να διαθέτει πάρα πολλές και διαφορετικές όψεις! Ακόμη και αν πρόκειται για ένα διαφορετικό hairstyle, μακιγιάζ ή outfit, η ηθοποιός δεν απογοητεύει ποτέ, και μπορούμε σίγουρα να δούμε το γιατί!

Η επιτυχημένη σειρά “Vikings”, έχει ένα από τα καλύτερα και πιο αγαπημένα καστ. Η Katheryn, αγαπά πολύ τους συναδέλφους της και δεν χάνει την ευκαιρία να το δείχνει.

[ad.mob]

Η ηθοποιός είναι σίγουρα πανέμορφη, αποκάλυψε όμως ότι γυμνάζεται πολύ -μέχρι και 4 φορές την εβδομάδα- προκειμένου να παραμείνει σε καλή κατάσταση. 

Ενώ την έχουμε συνηθίσει με το φυσικό, ξανθό της μαλλί, στο “Polar” του Netflix, μας ξάφνιασε θετικά με το μελαχρινό της look που μας άρεσε εξίσου.

Είναι σκληρή από τη φύση της κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στην οθόνη. Στα εφτά της χρόνια ξεκίνησε να εκπαιδεύεται στις πολεμικές τέχνες και στα 13 της είχε μαύρη ζώνη! Είναι δασκάλα πολεμικών τεχνών. Στα 21 της, άνοιξε τρεις σχολές στις οποίες διδάσκει ακόμη μαθήματα αυτοάμυνας σε ηθοποιούς. Επίσης, διαθέτει άδεια σωματοφύλακα!

Δεν είναι παντρεμένη, αλλά φημολογείται ότι βγαίνει με το Nick Loeb, σκηνοθέτη και επιχειρηματία.

[ad.mob]

Η Katheryn έχει καναδική εθνικότητα, αλλά ουκρανική καταγωγή. Παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε στον Καναδά, δεν μιλούσε αγγλικά μέχρι που ξεκίνησε το σχολείο. Μέχρι τότε, μιλούσε αποκλειστικά ουκρανικά. Η ίδια έχει δηλώσει πως είναι βαθιά συνδεδεμένη με την καταγωγή της.

Το πραγματικό της όνομα είναι Katerena Anna Vinitska και το χαϊδευτικό της Katrusia. 

Είναι από τις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιούς σε τηλεοπτικές σειρές. Σύμφωνα με το Hitberry, η Katheryn πληρώνεται 400.000 δολάρια σε κάθε επεισόδιο των Vikings.

Σπούδασε στη Σεούλ της Κορέας. Εκεί μάλιστα, πέρασε αρκετό χρονικό διάστημα, ζώντας σε ένα βουδιστικό ναό.

[ad.mob]

Στο παρελθόν αποτόλμησε να βουτήξει στον κόσμο των επιχειρήσεων όπου είναι ενεργή μέχρι και σήμερα. Στην κατοχή της έχει τη βότκα “Pure Wonderwinnick”, αλλά διαθέτει και μια εταιρεία αρωμάτων που ονομάζεται “With Love from Katheryn”.

Στα 14 της, ήταν ένα κακό κορίτσι. Στην καλοκαιρινή κατασκήνωση, αναγκάστηκαν να τη διώξουν, λόγω της κακής της συμπεριφοράς.

Μιλάει πέντε γλώσσες. Αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά, ουκρανικά και ιταλικά. 

Τέλος η Katheryne, για να διατηρήσει την εικόνα της, πρέπει να προσέχει τι τρώει. Καθημερινά θα τη δεις να πίνει ζεστό νερό και λεμόνι. Έχει επίσης μια προτίμηση στο τσάι μέντας ενώ τα γεύματα της είναι αυστηρά χωρίς γλουτένη. 

[ad.mob]

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο