Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Χαμένοι Στο Διάστημα

ΠΡΟΤΑΣΗ Σειράς

Χαμένοι Στο Διάστημα

Η Γη υποφέρει από τεράστιο υπερπληθυσμό. Ο καθηγητής Τζον Ρόμπινσον, η σύζυγός του Μωρίν και τα παιδιά τους, επιλέγονται να σταλούν στον τρίτο κατά σειρά πλανήτη του αστερισμού Άλφα του Κενταύρου, προκειμένου να ιδρύσουν μια αποικία, ώστε να κατοικηθεί στη συνέχεια από τους γήινους.

Για τη μεταφορά τους πρόκειται να χρησιμοποιήσουν ένα διαστημόπλοιο που σχεδίασε ο Καθηγητής Ρόμπινσον, το “Τζούπιτερ 2”.

Ωστόσο, ο δόκτωρ Ζάκαρι Σμιθ, ένας πράκτορας μιας εχθρικής κυβέρνησης, έχει στόχο να σαμποτάρει την αποστολή. Επιτυγχάνει να αποσυντονίσει το ρομπότ του σκάφους, όμως στη συνέχεια παγιδεύεται και ο ίδιος μέσα στο διαστημόπλοιο και λόγω του επιπλέον βάρους, το “Τζούπιτερ” χάνει εντελώς τον προσανατολισμό του και περιπλανιέται στο αχανές σύμπαν.

Τελικά συντρίβονται σε έναν άγνωστο πλανήτη, όπου επιζούν μετά από πολλές περιπέτειες. Η φιγούρα του Σμιθ παραμένει καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς ως μια φυσιογνωμία που συνδυάζει το κωμικό με το τραγικό στοιχείο, δοκιμάζοντας την υπομονή και την αντοχή της οικογένειας Ρόμπινσον.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο