Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Πολλά υποσχόμενη σειρά, αλλά μένει με τις υποσχέσεις!

Άλυτα Μυστήρια

Πολλά υποσχόμενη σειρά, αλλά μένει με τις υποσχέσεις!

Τα «Άλυτα Μυστήρια», που διερευνούν ανεξιχνίαστες υποθέσεις καθώς και μαρτυρίες για παραφυσικά φαινόμενα (μέχρι και UFOs), η αλήθεια είναι πως είναι μια παλιά συνταγή.

Η πρεμιέρα της σειράς, έγινε το 1987 και προβαλλόταν αδιάκοπα μέχρι το 1997 όπως επίσης και επέστρεφε κατά διαστήματα, με διαφορετικούς συντελεστές. Το remake της σειράς, έφτασε φυσικά από το Netflix, που ξέρει να διαλέγει και πραγματικά δεν τα πήγε και τόσο άσχημα. Τα επεισόδια, διαρκούν περίπου 45 λεπτά, στη διάρκεια των οποίων, αν είσαι νέος στο κλαμπ των σειρών μυστηρίου, θα σου κρατηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον. Τώρα, αν είσαι παλιά καραβάνα στο είδος κι έχεις φάει τις σειρές αυτές με το κουτάλι, τότε καλύτερα να κρατάς μικρό καλάθι. Μέσα στα πρώτα επεισόδια, θα συναντήσεις μια ολόκληρη κοινότητα της Μασαχουσέτης η οποία (τί πρωτότυπο!) είναι πεπεισμένη ότι είδε UFO, θα παρακολουθήσεις τις έρευνες για μία μυστηριώδη εξαφάνιση ενός αριστοκράτη και της οικογένειάς του, αλλά και θα εξετάσεις τα στοιχεία του ανεξήγητου θανάτου ενός 32χρονου άντρα, που συνδέεται με ένα αλλόκοτο θέαμα σε ένα ιστορικό ξενοδοχείο.

Αν είσαι παλιά καραβάνα στο είδος κι έχεις φάει τις σειρές αυτές με το κουτάλι, τότε καλύτερα να κρατάς μικρό καλάθι

Η δικιά μας άποψη λοιπόν, είναι πως θα έπρεπε να το έχουν προσπαθήσει, από λίγο, έως αρκετά περισσότερο.

Δύσκολα μπορείς να παρακολουθήσεις ένα σερί επεισόδιο χωρίς να νυστάξεις, πράγμα αφύσικο για σειρά μυστηρίου, η οποία βασίζεται σε αληθινές ιστορίες και μάλιστα με επεισόδια φυσιολογικής διάρκειας.

Οι περιγραφές από τους συγγενείς των θυμάτων, ή άτομα που εμπλέκονται άμεσα με τις εκάστοτε ιστορίες, είναι άκρως βαρετές και ατελείωτες, λες και έχεις πρώτη ώρα Ιστορία και περιμένεις βασανιστικά να τελειώσει η παράδοση. Θυμηθείτε λίγο αυτό το συναίσθημα! Στο τέλος, αφού σου έχουν καταθέσει όλα τα στοιχεία, σε αφήνουν και καλά να βγάλεις μόνος σου συμπέρασμα για το τί ισχύει και τί όχι.

Τέλος, θα θέλαμε να συμπληρώσουμε πως η σειρά αυτή, φέρει την υπογραφή των παραγωγών της σούπερ δημοφιλούς σειράς “Stranger Things”, πράγμα που μας έκανε να πέσουμε λίγο από τα σύννεφα διότι περιμέναμε κάτι πολύ ανώτερο από το τελικό αποτέλεσμα, που θα μπορούσε άνετα να παρουσιάσει ο Ευαγγελάτος στην εκπομπή του. 

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο