Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Το Walking Dead, τρώει τη σκόνη από Το Βασίλειο

Το Walking Dead, τρώει τη σκόνη από Το Βασίλειο

Το Βασίλειο, ήρθε για να πάρει το στέμμα και να γίνει ο βασιλιάς των σειρών ζόμπι

[ad.mob]

Το Βασίλειο, ήρθε για να πάρει το στέμμα και να γίνει ο βασιλιάς των σειρών ζόμπι, αφήνοντας πίσω το The Walking Dead, που μετά από δέκα σεζόν, δείχνει να έχει αρχίσει να κουράζει το κοινό του.

Παρακολουθείται πολύ εύκολα, αφού διαθέτει μόλις 6 επεισόδια σε κάθε σεζόν του.

Ασχολείται με την εξάπλωση μιας ασθένειας που καταστρέφει μια ολόκληρη χώρα. Το ασυνήθιστο σκηνικό της Κορέας του 17ου αιώνα, είναι ένα από τα μυστικά που έχουν μετατρέψει αυτή τη σειρά σε φαινόμενο. Αυτή η εποχή, προσφέρεται για πιο αναπάντεχες συναντήσεις με τα ζόμπι. Χωρίς τα σύγχρονο όπλα και τα οχήματα, οι πολίτες βασίζονται αναγκαστικά σε άμαξες και πρόχειρα οχυρωμένα παλάτια για να αποφύγουν το θάνατο. 

Οι άνθρωποι είναι το πραγματικό τέρας στην ιστορία, όπως συμβαίνει σε όλες τις ιστορίες νεκροζώντανων που έχουν γραφτεί, αλλά το Βασίλειο, εξισορροπεί αυτό το γεγονός πολύ πιο αποτελεσματικά.

Ο πρίγκηπας Lee Chang, διάδοχος του θρόνου, έχει καταστραφεί και διώκεται για διάφορα αδικήματα από μια αντίπαλη φατριά, που θέλει να ανακτήσει δύναμη. Σκοπός του είναι να προσπαθήσει να σώσει το έθνος και να απομακρύνει την μητριά του από το θρόνο.

Στοχεύει τόσο στο ξέσπασμα των ζόμπι, όσο και στην επιστήμη της εποχής. Μαθαίνουμε τον τρόπο που ξεκίνησε η μόλυνση, Εδώ η λύση, δεν είναι “σε δάγκωσε το ζόμπι, άρα κόψε το χέρι σου για να ζήσεις”. Είναι αρκετά πιο περίπλοκη.

η σειρά, δεν έχει ανάγκη να παρουσιάσει υπερβολική βία, επειδή το στυλ της είναι αρκετό για να κάνει τους τηλεθεατές να ριγήσουν

[ad.text]

Σκουλήκια, εκκολάπτονται από αυγά, που βρίσκονται πάνω σε ένα λουλούδι που ονομάζεται “το λουλούδι της ανάστασης”. Αν κάποιος έχει την ατυχία και εισχωρήσουν στον οργανισμό του, πρέπει να βουτήξει όλο του το σώμα σε νερό, μέχρι όλα τα σκουλήκια να υποχωρήσουν, εφόσον είναι ακόμη νωρίς και δεν έχουν φτάσει στον εγκέφαλο.

Δράση και εκλεπτυσμένο σενάριο, σε μια κορεάτικη σειρά που κάνει τη διαφορά με “γρήγορα” ζόμπι, πράγμα που τα κάνει ακόμη πιο τρομακτικά. 

Δεν έχει ανάγκη να παρουσιάσει υπερβολική βία, επειδή το στυλ της είναι αρκετό για να κάνει τους τηλεθεατές να ριγήσουν. Είναι μια σειρά σφιχτά δεμένη και καλύπτει γρήγορα έδαφος σε διάφορες επαρχίες που πλήττονται από τη φτώχεια, για να δημιουργήσει έναν πιο δίκαιο κόσμο.

Η αρχιτεκτονική της εποχής, τα σπίτια, οι ναοί, τα παλάτια και τα υπέροχα σχεδιασμένα κοστούμια, σε κάνουν πραγματικά να πιστεύεις ότι ζεις κι εσύ μέσα σε αυτό.

Οι τοξότες και οι ξιφομάχοι, είναι η συνταγή για τις πιο συναρπαστικές μάχες  που έχετε δει.

Το Βασιλεία, βυθίζεται βαθιά στη λάθος διακυβέρνηση και το χάσμα μεταξύ των ηγεμόνων και του πάσχοντος λαού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη ραγδαία εξάπλωση της λοίμωξης.

Τέλος, το “λουλούδι της ανάστασης”, μπορεί να είναι η απάντηση σε πολλά ερωτήματα και τελικά να μάθουμε πώς και αν μπορεί να θεραπευτεί η μάστιγα των ζόμπι, δίνοντάς μας έτσι, μια αίσθηση ελπίδας.

[ad.mob]

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο