Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Έχεις Πεθάνει Για Μένα: η φιλία και τα προβλήματα μεγαλώνουν

Έχεις Πεθάνει Για Μένα

η φιλία και τα προβλήματα μεγαλώνουν

[ad.mob]

Το “Έχεις Πεθάνει Για Μένα”, ξεκίνησε την πρώτη του σεζόν το 2019, η οποία πήγε πάρα πολύ καλά και οι προοπτικές για μια ακόμη καλύτερη δεύτερη, ήταν ανοικτές. Έτσι και έγινε. Η πρώτη. ήταν η μαγιά για να ακολουθήσει μια ακόμη πολύ πιο επιτυχημένη επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για μία κωμωδία, με δραματικούς τόνους, με πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες, που γνωρίζονται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, οι οποίες ωστόσο, τις έφεραν πολύ κοντά και τις έκαναν αχώριστες φίλες.

Στη δεύτερη σεζόν και μετά από μία δολοφονία που και οι δύο τους ομόφωνα προσπαθούν να καλύψουν, η Τζούντι και η Τζεν, ενώνουν τις δυνάμεις, τα μυαλά και τη διαίσθηση τους, για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους αλλά και αυτούς που αγαπούν, ζώντας παράλληλα μερικές στιγμές προσωπικής ευτυχίας.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς, ήταν πολύ πιο ευρηματική στο σενάριό της, έβγαλε περισσότερα προβλήματα στην επιφάνεια, αλλά και ένωσε περισσότερο αυτές τις δύο κολλητές, που πλέον σου δίνουν την αίσθηση ότι θα μείνουν μαζί για πάντα, χωρίς να λείπουν οι αρκετές στιγμές χιούμορ, αλλά και συγκίνησης.

Παρακολουθείται ευχάριστα και ξεκούραστα, σχεδόν μονοκοπανιά, αφού τα επεισόδια κάθε σεζόν, είναι μόνο 10 και μόλις 30 λεπτών περίπου.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς, ήταν πολύ πιο ευρηματική στο σενάριό της, έβγαλε περισσότερα προβλήματα στην επιφάνεια, αλλά και ένωσε περισσότερο αυτές τις δύο κολλητές

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο