Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η μοίρα της Γκρέις: δικαστικό σενάριο γεμάτο ανατροπές

[ad.mob]

Η μοίρα της Γκρέις: δικαστικό σενάριο γεμάτο ανατροπές

Πολύ πειστικές και αναπάντεχες οι σεναριακές ανατροπές, μέχρι και τις τελευταίες σκηνές

Πρόκειται για μια αξιόλογη δικαστική ταινία, κατάλληλη για τους λάτρεις του είδους. Μια υπόθεση δολοφονίας, μια χαμένη υπόθεση με τα πάντα εναντίον της. Στα πρώτα λεπτά του έργου, παρακολουθούμε μια εντελώς άπειρη νεαρή δικηγόρο, που καλείται απλά να αποσπάσει την ενυπόγραφη ομολογία μιας αποφασισμένης κατηγορούμενης να ομολογήσει την ενοχή της. Αφού η περιέργεια την οδηγεί να ακούσει την ιστορία της, ένα αφήγημα ρομάντζου που εξελίσσεται θρίλερ, την πιέζει να μην παραιτηθεί, όσο χαμένη κι αν μοιάζει η υπόθεση, κόντρα στον εργοδότη της που την απειλεί ότι θα την απολύσει.

Πολύ πειστικές και αναπάντεχες οι σεναριακές ανατροπές του έργου, που κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον, από τη μέση περίπου του έργου μέχρι και τις τελευταίες σκηνές. Πολύ καλές οι δραματικές ερμηνείες, τόσο της κατηγορουμένης Grace (Crystal Fox) και ειδικά της νεαρής δικηγόρου (Phylicia Rashad), ενώ η σκηνοθεσία πλαισιώνει κατάλληλα το σενάριο.

Πολλά και ενδιαφέροντα τα μηνύματα της ταινίας για την αέναη μάχη που οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε τη ζωή, ακόμα και όταν όλα μοιάζουν ότι έχουν τελειώσει.

Είναι αξιόλογη ταινία, ίσως όχι το αριστούργημα που θα μας μείνει αξέχαστο, αλλά που προσφέρει με ασφάλεια την απαραίτητη ψυχαγωγία μιας καλή ταινίας.

[ad.mob]

Πολύ πειστικές και αναπάντεχες οι σεναριακές ανατροπές, μέχρι και τις τελευταίες σκηνές

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο