Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Πέρασε το μέσο όρο, αλλά περιμέναμε περισσότερα

Η Γυναίκα Στο Σπίτι Απέναντι Από Το Κορίτσι Στο Παράθυρο

Πέρασε το μέσο όρο, αλλά περιμέναμε περισσότερα

[ad.mob]

όταν μπερδεύεις το αλκοόλ με χάπια και μάλιστα συστηματυικά, αυτά παθαίνεις. 

Εδώ που τα λέμε, στην Άννα, δεν έτυχαν και λίγα. Έχασε το πολυαγαπημένο της κοριτσάκι από ένα παρανοικό δολοφόνο και στην πορεία τον αγαπημένο της σύζυγο.

Και ο σέξι γείτονας που μετακόμισε στο απέναντι σπίτι, δεν ήταν η λύση στα προβλήματά της, ούτε μία καινούρια αρχή όπως φαινομενικά όλα έδειχναν. Ο σέξι γείτονας, είχε την ατυχία να είναι χήρος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, της Έμμα, η οποία κάθε άλλο παρά ένα γλυκύτατο κοριτσάκι δεν ήταν.

Το σενάριο που μας οδηγεί στο ότι τελικά το μικρό κοριτσάκι είχε το διάολο μέσα του, το έχουμε ξαναδεί

[ad.mob]

Όπως αποδείχθηκε στην πορεία, το μικρό αυτό κοριτσάκι, είχε κατασφάξει όλη τη γειτονιά. Και όχι, η Άννα δεν είχε παραισθήσεις ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στο απέναντι σπίτι.

Ένα από τα πολύ θετικά της σειράς, είναι ότι τα επεισόδια είναι περίπου μισάωρα, με αποτέλεσμα να βλέπεται ευχάριστα χωρίς να βαρεθείς.

Κλασσική σειρούλα μυστηρίου/θρίλερ, χωρίς ιδιαίτερη φαντασία, καστ και σκηνικά. Όλη η ιστορία σχεδόν διαδραματίζεται σε δύο γειτονικά σπίτια, με κάποια εξωτερικά πλάνα στο τσακίρ κέφι. 

Το σενάριο που μας οδηγεί στο ότι τελικά το μικρό κοριτσάκι είχε το διάολο μέσα του, το έχουμε ξαναδεί. Η σκηνοθεσία, πάνω από το μέτριο, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Γενικά, “Η Γυναίκα Στο Σπίτι Απέναντι Από Το Κορίτσι Στο Παράθυρο”, πέρασε το μέσο όρο, αλλά θα μπορούσε να αριστεύσει, ενώ δεν το έκανε. 

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο