Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Το Δέντρο Του Αίματος: ταινία με πρωταγωνίστρια την Τόκιο που τα σπάει

Το Δέντρο Του Αίματος

ταινία με πρωταγωνίστρια την Τόκιο που τα σπάει

[ad.bannerthin]

Οι φαν της Τέλειας Ληστείας και πιο συγκεκριμένα της Τόκιο, ή της Αλίσια Σιέρα, θα δουν κάτι πολύ διαφορετικό σε αυτή την ταινία, απολαμβάνοντας τις αγαπημένες τους πρωταγωνίστριες.

Το δέντρο Του Αίματος, είναι μια αισθηματική ταινία, με δραματικούς τόνους και περιποιημένη, όσο τα ισπανικά δημιουργήματα.

Περιγράφει το δράμα δύο οικογενειών που ενώνονται  δυσάρεστα οι ζωές τους, με αντίκτυπο σε ένα νέο ζευγάρι που ψάχνει να βρει την αλήθεια, ενώ έχει αρχίσει να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά.

Η Ούρσουλα Κορμπερό, (Τόκιο) έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν είναι καθόλου το σκληροπυρηνικό κορίτσι που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε. Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε άνετα θύμα και έρμαιο των αισθημάτων της για έναν άντρα που δεν πρέπει να ερωτευτεί.

Η Νάτζουα Νίμρι, (Αλίσια Σιέρα) αυτή κι αν κάνει αλλαγή! Ενσαρκώνει μία μητέρα, η οποία την έχει ψωνίσει και βρίσκεται στο τρελάδικο για κάποιο χρονικό διάστημα. 

Σίγουρα με Το Δέντρο Του Αίματος, θα σας πιάσει ένα ψυχοπλάκωμα, καθώς κάθε άλλο, παρά ευχάριστο δεν είναι. Σκηνοθετικά όμως, είναι καινοτόμο, με ένα σενάριο βγαλμένο μέσα από τη ζωή, που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε.

Περιγράφει το δράμα δύο οικογενειών που ενώνονται  δυσάρεστα οι ζωές τους, με αντίκτυπο σε ένα νέο ζευγάρι

[ad.mob]
[ad.bannerthin]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο