Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Αν σου άρεσε το Παιχνίδι Του Καλαμαριού, πρέπει να τσεκάρεις κι αυτό!

Alice In Borderland

Αν σου άρεσε το Παιχνίδι Του Καλαμαριού, πρέπει να τσεκάρεις κι αυτό!

[ad.mob]

Σε μία εποχή που τα escape rooms γίνονται όλο και περισσότερο μόδα, αυτές οι “κλειστοφοβικές” θα μπορούσε να πει κανείς σειρές, μας συναρπάζουν όλο και περισσότερο.

Το Παιχνίδι Του Καλαμαριού, σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του και μαζί, παρέσυρε κι άλλες κορεάτικες σειρές, που πήραν λίγη από τη λάμψη της δόξας και σκαρφάλωσαν στο top 10 του Netflix, χωρίς κανείς να το περιμένει. Και δεν εννοούμε εδώ ότι δεν το αξίζουν, αλλά ακριβώς το ανάποδο! Απλά, στο ελληνικό κοινό, οι κορεάτικες παραγωγές, αν και αξιόλογες, ήταν κάτι το άγνωστο μέχρι πρόσφατα.

Στο συγκεκριμένο άρθρο ωστόσο, θα αναφερθούμε σε μια ιαπωνική παραγωγή. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το Alice In Borderland με το Παιχνίδι Του Καλαμαριού, αλλά σίγουρα, είναι μία πολύ καλή πρόταση, αν σας αρέσουν αυτού του είδους τα σενάρια.

Ένα αξιόλογο θρίλερ φαντασίας, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε

[ad.mob]

Η ανθρώπινη φύση, στις πιο ακραίες πτυχές της, είναι ξανά εδώ. Παιχνίδι επιβίωσης, γεμάτο σασπένς, αγώνα, όνειρα, θέληση για ζωή και σκληρούς κανόνες.

Τρεις νεαροί, κλείνονται σε μία τουαλέτα κάποιου σταθμού στο κέντρο του Τόκιο. Μετά από λίγα λεπτά που αποφασίζουν να βγουν, οι χιλιάδες κόσμου που ήταν πριν τριγύρω, έχουν εξαφανιστεί και έχουν μείνει ολομόναχοι. Δεν υπάρχει κανείς, κανένας ήχος δεν ακούγεται και το ρεύμα έχει κοπεί. Σαν πέσει η νύχτα όμως, όλα αποκαλύπτονται. Η περιοχή, είναι γεμάτη πίστες παιχνιδιών. Νίκη, σημαίνει επιβίωση. Ήττα, σημαίνει θάνατος.

Βασικό χαρακτηριστικό κάθε παιχνιδιού, είναι πως κάθε φορά που κερδίζεις ένα παιχνίδι, παίρνεις κι ένα τραπουλόχαρτο, μέχρι να μαζέψεις όλη την τράπουλα.

Η πλοκή είναι γρήγορη και αγωνιώδης. Το σενάριο, καλοστημένο και γρήγορο. Ένα αξιόλογο θρίλερ φαντασίας, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε και μέσα από αυτή τη δοκιμή, να ανακαλύψετε ομοιότητές και διαφορές με το Παιχνίδι Του Καλαμαριού.

[ad.mob]
[ad.mob]

Επιπλέον μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο