Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: αλήθειες και ψέματα

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός

αλήθειες και ψέματα

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: ένα ριάλιτι “πείραμα” που τοποθέτησε 15 άνδρες και 15 γυναίκες να βγαίνουν ξεχωριστά ραντεβού σε κάψουλες που δεν μπορούσαν να δουν ο ένας τον άλλο.

Εκεί, τα ζευγάρια έπρεπε να βρουν τη μία και μοναδική τους αγάπη, πριν τη γνωρίσουν από κοντά. Στη συνέχεια, έπρεπε να κάνουν πρόταση γάμου, να συναντηθούν από κοντά και να προγραμματίσουν τους γάμους τους μέσα σε διάστημα μόνο μερικών εβδομάδων.

Κάποιοι διαγωνιζόμενοι άφησαν κάποια μυστικά να διαρρεύσουν και αποκάλυψαν σημαντικές backstage λεπτομέρειες που οι φαν ποτέ δεν θα είχαν μαντέψει.

τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν ένα χρόνο πριν

Η μαγνητοσκόπηση του σόου, τελείωσε στις 15 Νοεμβρίου του 2018 και οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να κρατήσουν μυστική την εμπειρία τους. Ο Damian Powers, ο οποίος έκανε πρόταση στην Giannina Gibelli, αποκάλυψε αυτό το εκπληκτικό γεγονός στο Rafinery29. Τα ζευγάρια που συμμετείχαν στο ριάλιτι, έπρεπε να διατηρήσουν τις σχέσεις τους κρυφές για πάνω από 14 μήνες.

οι διαγωνιζόμενοι "κολλούσαν" στις κάψουλες με τις ώρες

Στα πρώτα επεισόδια, τα ραντεβού στις κάψουλες, φαίνονται πολύ σύντομα, αλλά σύμφωνα με το διαγωνιζόμενο Rory Newbrough, οι συζητήσεις ήταν αρκετές και όλοι ανοίχτηκαν και έγιναν ευάλωτοι με τρόπους που δεν φαντάζονταν. “Καταλήξαμε να ξοδέψουμε 19 με 20 ώρες τη μέρα μόνο για να μιλάμε. Το μεγαλύτερο διάστημα έκλαιγα. Ήταν μια τρελή, συναισθηματική εμπειρία. Αφού οι διαγωνιζόμενοι βγήκαν ραντεβού με όλα τα άτομα του αντίθετου φύλου, βαθμολογούσαν ποιος τους άρεσε περισσότερο. Όσο μικρότερη γινόταν η λίστα με τα ραντεβού, τόσο μεγαλύτερη ήταν η διάρκειά τους. Υπάρχουν κομμάτια σου που δεν συνειδητοποιείς ότι τα κουβαλάς, μέχρι να σταματήσει όλος ο θόρυβος και πιστεύω ότι συνέβη σε πολλά άτομα. Ήταν πολύ ωμό και πολύ αληθινό.”

το Netflix δεν ήταν προετοιμασμένο για όλους τους αρραβώνες

Το Netflix ήλπιζε πως το ριάλιτι σόου του, θα οδηγούσε σε έναν μικρό αριθμό αρραβώνων, αλλά η streaming υπηρεσία δεν ήταν προετοιμασμένη για το πόσο επιτυχημένες θα ήταν οι κάψουλες της αγάπης. Το Netflix, έκοψε τρία ζευγάρια από το σόου, επειδή δεν υπήρχαν πόροι ή χρόνος. Ένα από αυτά τα ζευγάρια, περιλάμβανε και το Rory Newbrough. “Ήταν σαν να περίμεναν ένα ή δύο αρραβώνες!” είπε ο Rory σε συνέντευξή του. “Μας έδωσαν πίσω τα κινητά μας και αφού μας ευχαρίστησαν, μας ευχήθηκαν καλή τύχη, λέγοντάς μας ότι δεν μπορούν να καλύψουν τις ιστορίες μας”.

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο