Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Netflix: tips για καλύτερη εμπειρία θέασης

Netflix

μερικά tips για να έχετε ακόμη καλύτερη εμπειρία θέασης

[ad.mob]
[ad.mob]

Ειδικά τον τελευταίο καιρό με τις εξελίξεις της πανδημίας, περνάμε ακόμη περισσότερο χρόνο στην αγαπημένη μας πλατφόρμα. Σας παραθέτουμε λοιπόν, μερικά tips του Netflix, για καλύτερη εμπειρία θέασης.

Τις παρακάτω ρυθμίσεις θα τις βρείτε πάνω δεξιά, επιλέγοντας τη φωτογραφία του προφίλ σας και στη συνέχεια πατώντας “Λογαριασμός”.

Υπότιτλοι

Πολλές φόρες οι υπότιτλοι δεν μας εξυπηρετούν ως προς το μέγεθος. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει. Μπείτε στο λογαριασμό σας στο Netflix και διαλέξτε το προφίλ που χρησιμοποιείτε. Κατόπιν, πατήστε στην επιλογή των υποτίτλων. Από εκεί μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των γραμμάτων ή ακόμα και το χρώμα τους, καθώς και να προσθέσετε σκιά.

Διαγραφή από το ιστορικό

Μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό που παρακολουθήσατε από την επιλογή “Δραστηριότητα Προβολών” που βρίσκεται στο μενού του λογαριασμού σας. Εκεί θα βρείτε όλες τις σειρές και τις ταινίες που έχετε παρακολουθήσει με χρονολογική σειρά. Αφαιρέστε ό,τι δεν χρειάζεστε, πατώντας το “X” στα δεξιά.

Συντομεύσεις υπολογιστή

Δεν χρειάζεται να κάνετε περιττά κλικ για βασικά πράγματα. Απομνημονεύστε τα παρακάτω και κάντε τη ζωή σας εύκολη:
F = προβολή σε πλήρη οθόνη
Esc = έξοδος από πλήρη οθόνη
Shift + αριστερό βέλος = 10” πίσω
Shift + δεξί βέλος = 10” μπροστά
M = σίγαση
Πάνω βέλος = αύξηση έντασης ήχου
Κάτω βέλος = μείωση έντασης ήχου
Enter/Spacebar = Play/Pause

Netflix offline σε κινητά

Δεν χρειάζεται να χαλάτε τα data σας για να παρακολουθήσετε. Υπάρχει η επιλογή να αποθηκεύσετε όποιο περιεχόμενο θέλετε και να το δείτε εκτός σύνδεσης, αρκεί να διαθέτετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Απλά επιλέξτε το έργο που θέλετε και από κινητό, πατήστε το βελάκι του Download που θα βρείτε στα δεξιά σας.

Ελέγξτε την κίνηση του λογαριασμού σας

Μπορείτε να ελέγξετε από ποια τοποθεσία έχει κάνει log in ο κάθε χρήστης. Στο λογαριασμό σας, θα επιλέξετε την “Πρόσφατη δραστηριότητα streaming συσκευής”.

Καλύτερη ανάλυση

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε την ποιότητα των προβολών σας σε Ultra HD, πηγαίνετε στο λογαριασμό σας και επιλέξτε “Αλλαγή Προγράμματος”.

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο