Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Τα Κορίτσια Που Χάθηκαν: Η αληθινή ιστορία μιας μαχητικής μητέρας

Τα Κορίτσια Που Χάθηκαν: Η αληθινή ιστορία μιας μαχητικής μητέρας

Μια ταινία χτύπημα στα κακώς κείμενα των τοπικών αστυνομικών αρχών, όταν εκτρέπονται από τον ρόλο που θα πρέπει να υπηρετούν. Μια πραγματική ιστορία.

Ξεδιπλώνεται θαυμάσια ο ηρωικός χαρακτήρας μιας μητέρας μονογονεϊκής οικογένειας, που αναζητεί το χαμένο παιδί της, πιθανό θύμα ενός εγκληματία. Η πρωταγωνίστρια είναι μια όχι εξιδανικευμένη μητέρα, αλλά γεμάτη λάθη και παραλήψεις στην ανατροφή των παιδιών της, που κυρίως προέρχονται από την ανέχεια και τους συμβιβασμούς της σύγχρονης ζωής της. Είναι όμως μια μητέρα ανθρώπινη και πολύ μαχητική, ώστε να αναγκάσει το τοπικό αστυνομικό τμήμα να παραιτηθεί από την απροθυμία του να αναλάβει το ρόλο που οφείλει. Στο απαιτητικό ρόλο αυτής της μητέρας, αξίζουν συγχαρητήρια ερμηνείας στην Amy Ryan.

Σκηνοθετικά ανταποκρίθηκε στο να μεταφέρει στην οθόνη το περιβάλλον της μικρής κοινωνίας, αλλά και τα θλιμμένα καθημερινά πρόσωπα των πρωταγωνιστών με τις υποκριτικές μικροαστικές ανησυχίες τους. Ήταν απαραίτητο αυτό το στοιχείο για να αναδειχθεί το κόντραστ της εντελώς διαφορετικής και ασυμβίβαστης προσωπικότητας αυτής της πρωταγωνίστριας.

“Τα Κορίτσια Που Χάθηκαν”, είναι μια αξιόλογη ταινία, μια ενδιαφέρουσα ιστορία που αξίζει να δείτε.

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο