Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Ο Β΄Παγκόσμιος Πόλεμος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Ο Β΄Παγκόσμιος Πόλεμος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος κατ’ εξοχήν, έχει μόνο δύο χρώματα. Το μαύρο και το λευκό. Μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Κυριολεκτικά διότι, ότι διασωζόταν μέχρι πρότινος, ήταν σε ασπρόμαυρη μορφή λόγω εποχής και μεταφορικά γιατί κανένας εικονολήπτης δεν μπορεί να του δώσει ζωή. Είναι φρικτός.

Η εμπειρία που σας προτείνουμε να αποκτήσετε, είναι πραγματικά μοναδική. Θα σας κάνει για πρώτη φορά να παρακολουθήσετε τα σημαντικότερα γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως δεν το έχετε ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν.

Βίντεο, εικόνες και ηχογραφημένες μαρτυρίες, επεξεργασμένες ψηφιακά, θα δώσουν χρώμα και ζωή μπροστά στην οθόνη σας και σας υποσχόμαστε πως θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε αρκετές φορές.

[ad.text]
[ad.mob]

Η μέγιστη έκπληξη μας ήταν, το πόσο υλικό διασώζεται από τη μαύρη εκείνη πενταετία του 1940-1945.

Σίγουρα έχουν γυριστεί δεκάδες ντοκιμαντέρ παρόμοιου περιεχομένου, καθώς και ταινίες, βιογραφικές και μη.

Η διαφορά είναι ότι εδώ, δεν παρακολουθείς κάποιους ηθοποιούς ή κομπάρσους, αλλά τους αληθινούς πρωταγωνιστές της ιστορίας, τους καλούς, τους κακούς και τους αθώους.

Εντυπωσιακή δεν είναι μόνο η προσθήκη ρεαλιστικών χρωμάτων, αλλά και η λεπτομέρεια που προκύπτει μετά από την επεξεργασία, τόση, ώστε σε κάποια στιγμιότυπα, παρατηρείς ακόμη και τις ρυτίδες του Χίτλερ, του Στάλιν ή του Τσόρτσιλ.

Το “Οι Σημαντικότερες Στιγμές Του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Με Χρώμα”, δίνει μαθήματα Ιστορίας και στο τέλος, σου αφήνει δύο γεύσεις. Η πρώτη είναι αναμφίβολα η πίκρα και η δεύτερη, είναι η αίσθηση ότι όλα αυτά, δεν συνέβησαν 80 χρόνια πριν, αλλά μια πολύ πιο πρόσφατη εποχή.

[ad.mob]

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο