Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Εφιάλτης Στην Κλινική: Με λίγη προσπάθεια από εσάς, μια μέτρια ταινία τρόμου

Εφιάλτης Στην Κλινική

Με λίγη προσπάθεια από εσάς, μια μέτρια ταινία τρόμου

[ad.banner]

Όπως ακριβώς διαβάσατε. Με προσπάθεια, περνά μόλις τη βάση, γι αυτό κι εμείς την διαθέτουμε στις προτάσεις μας (σας προτείνουμε πάντα μόνο ότι θεωρούμε πάνω από τη βάση, προσπαθώντας να είμαστε αντικειμενικοί με όλα τα περίεργα γούστα σας!).

Η ταινία, κάνει μπαμ από μακρυά, ότι γυρίστηκε πρόχειρα και γρήγορα. Στηρίχτηκε πολύ στους διάσημους πρωταγωνιστές της (Kelly Reilly, Charlie Shotwell και Sadie Sink του «Stranger Things»), αλλά δυστυχώς, δεν τα κατάφερε ιδιαίτερα με την πλοκή.

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, τα τρία τέταρτα της ταινίας, είναι μια χαρά. Αρκετά πριν τελειώσει όμως, σε γεμίζει με μπαρούφες, ενώ προσπαθεί να συνδυάσει το υπερφυσικό, σε μια ιστορία, που δε θα λέγαμε ότι της ταιριάζει και ιδιαίτερα.

Ακόμη προσπαθούμε να καταλάβουμε, πως το αγόρι με την αυτοάνοση διαταραχή και η μητέρα του που τον υπεραγαπά και μια ζωή παλεύει να τον κάνει καλά, κατέληξαν να είναι ο… μικρός Σατανάς κι η μάνα του! Δηλαδή ok, δεν είχαν κάτι άλλο να σκαρφιστούν σαν σενάριο;

Είπαμε όμως, όποτε βάζουν την υπογραφή τους  διασημότητες, τότε η ταινία αποκτά καλή φήμη.

Ωστόσο, μην είμαστε παράλογοι, μια ταινία τρόμου είναι, για να περάσει ευχάριστα η ώρα και να έχει κάποιες τρομακτικές σκηνές που θα μας θορυβήσουν λίγο. Όπως αναφέραμε παραπάνω, ο “Εφιάλτης Στην Κλινική”, το διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό, καθώς κι ένα μυστήριο που πλανάται στην ατμόσφαιρα, μέχρι να καταλάβεις την ιστορία. 

ο “Εφιάλτης Στην Κλινική”, διαθέτει ένα μυστήριο που πλανάται στην ατμόσφαιρα, μέχρι να καταλάβεις την ιστορία

[ad.banner]

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο