Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Μια ακόμη ισπανική must watch σειρά

Μια ακόμη ισπανική must watch σειρά

Η ψυχαγωγική της αξία και η άγρια απόδοση της, κάνουν τη σειρά “Ελίτ”, μια από τις καλύτερες στο είδος της.

Όπως και στις προηγούμενες σεζόν, έτσι και στην τρίτη, η ιστορία επικεντρώνεται σε μια ομάδα μαθητών που βρίσκονται σε ένα αναγνωρισμένο ιδιωτικό σχολείο στην Ισπανία και αντιμετωπίζουν τη δολοφονία ενός από τα βασικά μέλη της ομάδας.

Βασίζεται σε μια φόρμουλα δολοφονίας, σεξουαλικής συμπεριφοράς, μοναξιάς, θυμού, ναρκωτικών, φιλίας και εφηβικών προβλημάτων.

Οι χαρακτήρες της σειράς αναπτύχθηκαν  κι άλλο ή ίσως απέκτησαν την  ικανότητα να εκδηλωθούν καλύτερα, μέσα από τις διάφορες αποχρώσεις της ζωής. Εμείς συνδεθήκαμε με καθένα τους ξεχωριστά.

Πολλά μπορεί να γράψει κανείς για το “Ελίτ”…

[ad.mob]

Η τρίτη σεζόν της σειράς, ήταν μια από τις πιο εκπληκτικές, αν και όχι τόσο ευτυχισμένες, που θα παρακολουθήσετε μέσα στο 2020.

Ένα κράμα από happy endings, αμέτρητα γιατί και πολύ ανακούφιση για το ότι τελικά, η φιλία όταν είναι αληθινή, καταφέρνει και επιβιώνει ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, όπως αυτή του ανταγωνισμού.

Κανένας από τους ρόλους δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο να δοθεί ρεαλιστικά στο γυαλί και η τα εύσημα εκτός από τους ηθοποιούς, πρέπει να δοθούν και στους συγγραφείς, οι οποίοι πάντα εξασφάλιζαν ότι οι χαρακτήρες ήταν ένα με την πραγματικότητα.

Ο τρόπος που συνεργάστηκε όλη η ομάδα για να καλύψει το ατύχημα που συνέβη στον Πόλο μετά το ξέσπασμα της Λου, ήταν πραγματικά μια από τις καλύτερες σκηνές.

Το ότι η Λου και η Νάντια θα έφευγαν για Νέα Υόρκη για να σπουδάσουν μαζί, μοιράζοντας την υποτροφία τους στη μέση, αυτό δεν το περιμέναμε καθόλου.

Αν και θυμώσαμε αρχικά με τον Ομάρ που απατούσε συστηματικά το φίλο του που έπασχε από λευχαιμία, στο τέλος κατέληξαν μαζί κι η κατάσταση υγείας του Άντερ έδειξε να καλυτερεύει. 

Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη σεζόν.

[ad.mob]

Όσο για το θάνατο του Πόλο, σε καμία περίπτωση δεν του άξιζε να πεθάνει, αλλά τα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής του, ο Γκουθμάν, κατάφερε να τον  συγχωρέσει.

Η Κάρλα, μετά από μια τεράστια βουτιά στην καταπίεση και τα ναρκωτικά, κατάφερε να βγει στην επιφάνεια και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, παίρνοντας τη ζωή στα χέρια της.

Για μια ακόμη φορά και χωρίς να μας κάνει καμία έκπληξη πλέον, η Ισπανία απέδειξε ότι διαθέτει αριστουργήματα σειρών στο σεντούκι της.

Αν και το “Ελίτ” φαίνεται αρχικά λίγο άγριο και ωμό, ποιος μπορεί να πει ότι δεν είναι έτσι η πραγματικότητα;

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο