Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Τα πιο διασκεδαστικά πειράματα που έχεις δει ποτέ

Το Πείραμα Των 100

Τα πιο διασκεδαστικά πειράματα που έχεις δει ποτέ

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε τα πιο διασκεδαστικά πειράματα που έχετε δει ποτέ, γιατί, ποιός είπε ότι οι επιστημονικές αναλύσεις και οι απαντήσεις τους είναι πάντα βαρετές;

Το Πείραμα των 100, έρχεται να μας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που όλοι μας κατά καιρούς έχουμε αναρωτηθεί. Από το ποιό είναι το καλύτερο φύλο, ποιά είναι η πιο παραγωγική ηλικία για τον άνθρωπο, μέχρι και πως χρησιμοποιούμε το χαρτί τουαλέτας!

Η ομάδα της παραγωγής, επέλεξε 100 ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών, φυλών και φύλων, για να διεξάγει κάποια πειράματα, κάνοντας τους να διασκεδάζουν αλλά και να δυσανασχετούν ορισμένες φορές, πάντα με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

ένα κράμα ντοκιμαντέρ και ριάλιτι, κατάλληλο για κάθε ηλικία, αξίζει σίγουρα να το παρακολουθήσετε. 

Αυτή η καινοτομία του Netflix, εκτός ότι είναι άκρως διδακτική, παρακολουθείται και πολύ ευχάριστα, γιατί σε κάθε επεισόδιο έχεις να μάθεις καινούρια πράγματα, ή και να επιβεβαιώσεις θεωρίες που κατά καιρούς έχεις ακούσει.

Οι οικοδεσπότες, αλλά και η παραγωγή, φρόντισε ώστε κατά διαστήματα, ειδικοί επιστήμονες πάνω στο κάθε πείραμα, να  συμβουλεύουν, αλλά και να λένε τα αποτελέσματα των δικών τους ερευνών.

Ένα κράμα ντοκιμαντέρ και ριάλιτι, κατάλληλο για κάθε ηλικία, αξίζει σίγουρα να το παρακολουθήσετε. 

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο