Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Όλα αυτά που θα ρωτούσαμε τον Τζο από το You για τη S02

Όλα αυτά που θα ρωτούσαμε τον Τζο από το You για τη S02

Η συνέντευξη μπορεί να είναι φανταστική, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι απολαυστική.

Όλα αυτά που θα θέλαμε όλοι μας να ρωτήσουμε τον Τζο, σας τα παραθέτουμε παρακάτω και οι απαντήσεις, είναι αυτές που πιστεύουμε ότι θα έδινε!

[ad.mob]

-Τζο, θα θέλαμε αρχικά να μας πεις ποιός είναι ο λόγος που μετακόμισες στο L.A;

Στο L/A δεν είχα σκοπό να μετακομίσω. Έψαχνα ένα μέρος για να κρυφτώ προσωρινά μετά από όσα αναγκάστηκα να κάνω.

-Τί αναγκάστηκες να κάνεις δηλαδή;

Σκότωσα πολύ κόσμο. Ήμουν αθώος όμως, τα έκανα όλα για την αγάπη, τη μία και μοναδική που νόμιζα ότι είχα βρει.

-Νόμιζες;

Ναι. Τελικά στην πορεία διαπίστωσα πως η Μπεκ δεν ήταν το άλλο μου μισό όπως είχα ονειρευτεί αρχικά.

-Και ποιά ήταν η κατάληξη;

Σε μια προσπάθεια της να αποδράσει και στην πορεία να με καταδώσει στην αστυνομία, τη σκότωσα κι εκείνη. Δεν αισθάνομαι υπερήφανος γι αυτό, μα έπρεπε να αλλάξω ζωή. Έτσι λοιπόν, άλλαξα ταυτότητα και βρέθηκα σε μια αφιλόξενη πόλη που ωστόσο, δε με γνώριζε κανείς και κανείς δε μπορούσε να με βλάψει.

-Έγινες λοιπόν κάποιος άλλος, μηδενίζοντας το παρελθόν;

Κάποιος άλλος δεν έγινα ποτέ. Τα μόνα που άλλαξαν ήταν το όνομά μου, ο τόπος κατοικίας μου, η δουλειά μου. Ο χαρακτήρας μου ήταν του Τζο, οι ερινύες με μαστίγωναν από το πρωί μέχρι το βράδυ, μέχρι που γνώρισα εκείνη, τη Λοβ, η οποία ήρθε και τα ανέτρεψε όλα.

-Πώς τη γνώρισες;

Ήταν μαγείρισσα στο Ανάβριν που έπιασα δουλειά. Στην αρχή γίναμε φίλοι. Γνώρισα και το περιβάλλον της, τον αδερφό της, καλό παιδί αλλά βαθιά εξαρτημένο από τα ναρκωτικά. Από την πρώτη στιγμή βέβαια ένιωσα ότι είναι η μία, αυτό το άλλο μου μισό που έψαχνα τόσα χρόνια ανώφελα. Μετά από λίγο, γίναμε ζευγάρι…

-Το περιβάλλον της Λοβ ήταν οι μόνοι άνθρωποι που συναναστρεφόσουν;

Όχι μόνο. Εκεί που νοίκιαζα, ιδιοκτήτρια ήταν μια κοπέλα, η Ντιλάιλα, με τη δεκαπεντάχρονη αδερφή της, την Έλι. Ζούσαν μόνες τους, χωρίς γονείς κι οικογένεια. Από την πρώτη στιγμή, ένιωσα πως αυτό το κορίτσι, το ανήλικο, η Έλι, χρειαζόταν την προστασία μου με τις παρέες που είχε μπλέξει.

-Τι είδους παρέες δηλαδή;

Ένα σκηνοθέτη, ο οποίος ήταν οφθαλμοφανές αρχικά και αργότερα βρήκα και τις αποδείξεις που χρειαζόμουν, ότι βίαζε ανήλικα κορίτσια.

-Και τί έκανες γι αυτό;

Προσπάθησα αρχικά να το αποφύγω, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αναγκάστηκα να τον σκοτώσω κι αυτόν. Έτσι, το κοριτσάκι γλίτωσε.

[ad.mob]
[ad.mob]

-Μάλιστα. Η ζωή γενικά πώς ήταν με τη Λοβ;

Ήταν ένα όνειρο. Μέχρι που στο παρασκήνιο, έσκασε μύτη μία πρώην μου, η Κάντας και άρχισε να με απειλεί ότι θα αποκαλύψει την πραγματική μου ταυτότητα και το παρελθόν μου.  Τελικά, με διάφορα τεχνάσματα, αποκάλυψε την πραγματική μου ταυτότητα σε όλους, αλλά μέχρι εκεί. Κανένας δεν πίστεψε τα υπόλοιπα για τα οποία με κατηγόρησε. Το αποτέλεσμα ήταν ότι για κάποιο διάστημα, χώρισα με τη Λοβ.

-Και τι έγινε μετά;

Ε, χώρισα με τη Λοβ και άρχισα να κάνω παρέα με τη γειτόνισσα.

-Την Ντιλάιλα;

Ναι. Κάναμε παρέα και στη συνέχεια το πράγμα πήρε άλλη τροπή.

-Σεξουαλική τροπή εννοείς;

Ναι. Στην πορεία είδαμε ότι δεν μας βγαίνει όμως κι έτσι το λήξαμε. Στη συνέχεια, η Ντιλάιλα, ανακάλυψε για το φόνο του σκηνοθέτη και φοβήθηκα. Κι εκεί άρχισαν τα ζόρια…

-Με τη Λοβ εσύ παρέμενες χωρισμένος;

Όχι. Στο διάστημα που η Ντιλάιλα ανακάλυψε τί είχα κάνει με το σκηνοθέτη, η Λοβ, αποφάσισε να δώσει στη σχέση μας μια ευκαιρία. Εγώ, φυσικά κι ήταν μεγάλη η χαρά μου να βρεθώ πάλι πίσω στη Λοβ και την αγάπη της, αλλά είχα κάποια θέματα που έπρεπε να λύσω πρώτα.

-Όπως;

Να σιγουρευτώ ότι η Ντιλάιλα δε θα μιλήσει. Έτσι την κλείδωσα σε ένα γυάλινο κελί για αγοράσω τη σιωπή της.Δεν είχα σκοπό να της κάνω κακό, θα την ελευθέρωνα αλλά…

-Αλλά τί έγινε Τζο;

Ένα βράδυ, ο Φόρτι μου έδωσε ναρκωτικά κι εκτός από τις παραισθήσεις που έβλεπα, μου δημιουργήθηκαν κενά μνήμης. Ξαφνικά, ανακάλυψα ότι η Ντιλάιλα στο κελί ήταν νεκρή.

-Την είχες σκοτώσει;

Έτσι νόμιζα, αλλά συνέβη κάτι το οποίο δεν το περίμενα. Η Λοβ, αποκάλυψε ότι εκείνη τη σκότωσε, όπως και την Κάντας, για να μην μας καταδώσει στην αστυνομία, όπως και τη νταντά του αδερφού της παλιότερα, επειδή του έδινε ναρκωτικά.

-Ήταν λοιπόν κάτι σαν εσένα από ότι μου λες… προστάτευε αυτούς που αγαπούσε.

Έτσι ισχυρίστηκε. Τέλος πάντων, ο Φόρτι, ο αδερφός της, σκοτώθηκε σε μία εμπλοκή με την αστυνομία κι εκεί συνειδητοποίησα πως η Λοβ ήταν έγκυος στο παιδί μας και θα κάναμε οικογένεια.

-Η μικρή αδερφή της Ντιλάιλα τί απέγινε;

Πείστηκε με κάθε τρόπο πως η αδερφή της έφυγε για πάντα, όχι πέθανε, απλά έφυγε και την έστειλα να ζήσει μακρυά και να κάνει μια νέα αρχή, βοηθώντας την οικονομικά όποτε το χρειαζόταν.

-Πρέπει να ένιωσες πάρα πολύ ευτυχισμένος πως αυτή η ιστορία τελικά, αν και είχε θύματα, σου βγήκε σε καλό και σου έφερε τα πράγματα εκεί ακριβώς που τα ήθελες.

Αυτό είναι το θέμα, δεν ένιωσα καθόλου έτσι. Ένιωσα εγκλωβισμένος, σαν μέσα σε ένα κελί, μην μπορώντας να κάνω τίποτα. Δεν την περίμενα έτσι τη Λοβ. Υποτίθεται πως ήταν αθώα και χρειαζόταν προστασία. Εκείνη όμως αποδείχτηκε χειρότερη από μένα.

-Έπαψες λοιπόν να την αγαπάς;

Ουσιαστικά, έπαψα να νιώθω ότι είναι η αγάπη της ζωής μου και ειδικά όταν κοίταξα για πρώτη φορά εκείνη τη γειτόνισσα, την καινούρια…

-Βρε Τζο, για ποιό λόγο πιστεύεις ότι κάνεις αυτά που κάνεις;

Έχω εντοπίσει κι εγώ ότι κάτι συμβαίνει με εμένα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχω κακή πρόθεση, αλλά αντιθέτως, θέλω να προστατεύσω τα άτομα που αγαπώ. Ίσως να φταίει κι η προβληματική παιδική μου ηλικία, τί να σας πω…

-Ελπίζουμε στο μέλλον να μας λύσεις περισσότερες απορίες. Σε ευχαριστούμε πολύ.

Με μεγάλη μου χαρά. Εγώ σας ευχαριστώ.

Επιπλέον κριτικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Διαδώστε το άρθρο