Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η σούπερ σέξι “Τόκιο”

Úrsula Corberó

Η σούπερ σέξι "Τόκιο"

[ad.mob]

Σέξι και γοητευτική, μαγνητίζει απευθείας όλα τα βλέμματα του ανδρικοί πληθυσμού.  Ποιά είναι όμως η Τόκιο στην πραγματικότητα;

Η σειρά «Η Τέλεια Ληστεία» γνωρίζει  τεράστια επιτυχία στη χώρα μας και όχι μόνο. Έξυπνο σενάριο, πολλές ανατροπές και δυνατοί χαρακτήρες είναι μερικά από τα συστατικά αυτής της επιτυχημένης συνταγής.

Μέσα στους χαρακτήρες που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται και η Ισπανίδα ηθοποιός από τη Βαρκελώνη, Úrsula Corberó.

Η 29χρονη ηθοποιός, υποδύεται την Τόκιο, μια ατρόμητη κλέφτρα, η οποία ζει τη ζωή της στα άκρα. 

Πριν από αυτό το ρόλο η Corberó υποδύθηκε τη Ruth Gomez στην ισπανική σειρά “Física o Química” (που μεταφράζεται στα ελληνικά «φυσική ή χημεία»), η οποία αφορούσε μια ομάδα μαθητών λυκείου που ασχολούνταν με τα ναρκωτικά, την εγκυμοσύνη και σεξουαλικότητα. Στη σειρά, η οποία προβλήθηκε από το 2008 έως το 2011, ο χαρακτήρας της Corberó υπέφερε από βουλιμία.

Η ηθοποιός, γεννήθηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, αλλά μετακόμισε στη Μαδρίτη όταν της δόθηκε ο ρόλος της Ruth. Αν και θέλει να κρατά την οικογενειακή της ζωή κρυφή, γνωρίζουμε ότι έχει μια μεγαλύτερη αδελφή που ονομάζεται Monica. Η μητέρα της Esther, τη μεγαλύτερη αδερφή της Úrsula όταν ήταν μόλις 17 χρονών.

η 29χρονη ηθοποιός, υποδύεται την Τόκιο, μια ατρόμητη κλέφτρα, η οποία ζει τη ζωή της στα άκρα

Στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός διατηρεί σχέση με τον Αργεντινό ηθοποιό Chino Darín από το 2016. Οι δυο τους συναντήθηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής ισπανικής σειράς  “La Embajada” όπου έπαιξαν τους εραστές. “Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον με μια ματιά. Αυτό συμβαίνει όταν γνωρίζεις κάποιον και το πηγαίνεις καλά. Είμαστε φιλαράκια, μας αρέσει να κάνουμε τα πάντα μαζί”, δήλωσε ο Darín στο elPeriódico το 2016. Κατά καιρούς η ηθοποιός κι ο σύντροφός της, ανεβάζουν φωτογραφίες τους στο Instagram.

Σε συνέντευξή της το 2018, εξήγησε  ότι είναι φεμινίστρια και γιατί το θεωρεί αυτό. “Η μεγάλη μάχη [για τις γυναίκες] είναι ότι ίσως χρειαζόμαστε να εξισορροπήσουμε λίγο περισσότερο τα πράγματα, ώστε να μπορούμε να είμαστε ίσοι, έτσι αισθάνομαι”.

Ακόμη, η σέξι ηθοποιός, δηλώνει τεράστια φαν της Beyonce και τη θεωρεί “θεά”.

[ad.banner]

Άρθρα για την Τέλεια Ληστεία:

Διαδώστε το άρθρο