Netfilms Guiders

Netflix σειρές, Netflix ταινίες, Netflix προσεχώς και ειδήσεις

Η Τέλεια Ληστεία: Όλα τα αναπάντητα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η S05

Η Τέλεια Ληστεία

Όλα τα αναπάντητα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η S05

Κι ενώ κάποιοι πίστευαν ότι η τέταρτη σεζόν θα ολοκλήρωνε και τη δεύτερη ληστεία στην τράπεζα της Ισπανίας, οι ληστές, δεν βιάζονται να φύγουν.

Ο καθηγητής και η συμμορία του, βρίσκονται σε μία προνομιούχα θέση, αλλά όλοι μας, έχουμε πολλά αναπάντητα ερωτήματα που περιμένουμε να απαντηθούν στην πέμπτη σεζόν.

[ad.mob]

Τι σχεδιάζει να κάνει η Σιέρα με τον καθηγητή;

Το κρησφύγετο του καθηγητή, ανακαλύφθηκε από τη Σιέρα. Δεδομένου ότι ο καθηγητής είναι υπεύθυνος για την αποκάλυψη των εγκλημάτων της και του εντάλματος που έχει εκδοθεί στο όνομά της, μπορούμε να υποθέσουμε είτε ότι θα τον σκοτώσει από εκδίκηση, είτε ότι θα τον παραδώσει στην αστυνομία, με την ελπίδα να μειώσει την ποινή της. Η Αλίσια όμως, είναι αρκετά έξυπνη και προφανώς, έχει κάτι καλύτερο στο μυαλό της.

Πώς θα ξεφύγουν από την τράπεζα;

Μυστήριο παραμένει το πώς η συμμορία των πιο καταζητούμενων ληστών της Ιντερπόλ, σκοπεύει να διαφύγει από την Τράπεζα της Ισπανίας, μαζί με 90 τόνους χρυσού, όταν το κτίριο περιβάλλεται από αστυνομία και στρατιωτικές δυνάμεις. Αυτή τη φορά, δεν υπάρχει σήραγγα και έτσι κι αλλιώς, δε θα δοκίμαζαν το  ίδιο κόλπο δύο φορές.

[ad.mob]

Ποιός θα αναλάβει τώρα τις διαπραγματεύσεις;

Η Σιέρα έφυγε, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια κενή καρέκλα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, στη σκηνή της αστυνομίας. Η πέμπτη σεζόν, μπορεί να μας συστήσει έναν ολοκαίνουριο χαρακτήρα, για να αναλάβει δράση.

Θα υπάρξει δικαιοσύνη για τη Ναϊρόμπι;

Η πιο συγκλονιστική στιγμή της τέταρτης σεζόν, ήταν ο ξαφνικός θάνατος της Ναϊρόμπι, ενός αγαπημένου χαρακτήρα. Υπεύθυνος, είναι Γανδία, ο ασταμάτητος επικεφαλής ασφαλείας, ο οποίος κρατείται αιχμάλωτος από τη συμμορία. Η αστυνομία, είναι σχεδόν απίθανο να τον θεωρήσει υπεύθυνο για τη δολοφονία και δεν ξέρουμε ειλικρινά πώς και εάν θα απονεμηθεί δικαιοσύνη.

[ad.mob]

Ποιά είναι τα πραγματικά ονόματα του Μασσαλία και του Μπογκοτά;

Τα ονόματα του κάθε μέλους της ομάδας, έχουν πλέον αποκαλυφθεί και δύο από αυτά δεν γνωρίζουμε. Του Μασσαλία και του Μπογκοτά. Οι χαρακτήρες τους, δεν έχουν αναπτυχθεί όσο οι άλλοι, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει στην πέμπτη σεζόν.

Τι απέγινε η Σοφία;

Τι απέγινε τελικά το φέρετ του Μασσαλία; Την τελευταία φορά που την είδαμε, φορούσε μια μικρή κόκκινη φόρμα, ως μέλος των ληστών. Πιθανόν, η αστυνομία τη μάζεψε ως αποδεικτικό στοιχείο, αλλά είναι απίθανο ένας λάτρης των ζώων όπως η Μασσαλία, να είναι διατεθειμένος να αφήσει το κατοικίδιο του στα χέρια του εχθρού. Ας ελπίσουμε ότι στην πέμπτη σεζόν, το ζωάκι, κάπως θα διασωθεί.

[ad.mob]

Επιπλέον νέα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Διαδώστε το άρθρο